Aikuistyö

Rukousta, piirejä, iltoja, keskusteluapua ja monenlaista toimintaa. Haluatko rikastuttaa elämääsi ja saada eväitä oman itsesi hoitamiseen ja hengellisen elämäsi syventämiseen? Tervetuloa mukaan!

maisema

Tule mukaan aikuistyön toimintaan

Raamattu-, keskustelu- ja rukouspiirit ovat keskinäisen kanssakäymisen ja rohkaisun iltoja. Illat kokoontuvat erikseen ilmoitettuna aikoina joko seurakunnan ryhmätilassa, takkahuoneessa tai muussa ilmoitetussa paikassa.

Naisten raamattu- ja keskustelupiiri,

Kokoontuu säännöllisesti joka sunnuntai seurakuntatalon takkahuoneella kello 18.00 - 20.00.

Rukouskolmikot

Rukouskolmikot kokoontuvat eri puolilla kaupunkia joka viikko. Yhteyshenkilö Anne Kananen p. 040 9613 258.

silmä ja lehti

Miestenpiiri

Miestenpiiri kokoontuu ryhmätilassa joka toinen maanantai kello 18.00 - 20.00. (parittomat viikot)

Ryhmätila sijaitsee seurakuntatalon viereisessä asuinkerrostalossa. (Ensimmäinen rappu, alakerran oikean puoleinen asunto)

Miesten sana- ja saunapiiri

Kuukauden viimeinen tiistai, klo 18.30 Tropiikin Jasmin-saunaosasto.

Kylpyläntie 5, 93600 Kuusamo

Heli Kautonen