Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lapsen oma ja lapsen kokoinen hetki.  Lapsi saa ihmetellä ja hiljentyä omalla tavallaan –  kokea Pyhää yhdessä toisten lasten ja turvallisen aikuisen kanssa.

pyhäkoulu

Pyhäkoulu on eri-ikäisten lasten oma jumalanpalvelus, joka on sisällöltään monipuolinen. Siellä lauletaan, leikitään, hiljennytään, kuullaan raamatunkertomuksia ja eläydytään niihin sekä ollaan yhdessä. Pyhäkoulu toteuttaa kirkon kasteopetustehtävää ja pyrkii tukemaan kodeissa tapahtuvaa kasvatustyötä. Pyhäkoulussa opetellaan kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista sekä Jumalan rakkauteen hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista.

Pyhäkoulumme toimivat Kuusamon kaupungin päiväkodeissa sekä yksityisissä päiväkodeissa.

Lisäksi esiopetusryhmissä ja alakouluikäisten parissa.

Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo