Lapset seurakunnassamme

Minä olen ihme ja niin olet sinäkin! Anna minulle ilo olla lapsi. Kunnioita minua itsenäni. Pysähdy pyhään. Uskalla tehdä valintoja. Anna minun olla rohkea. Ole läsnä minulle. Tule mukaan verkkoon. Katso silmiin ja rakasta. Rakasta minulle rakkaita ihmisiä.

Perheet lapsineen ovat tervetulleita seurakunnan toimintaan.

Kuusamon seurakunta tarjoaa lapsiperheille monenlaista toimintaa. Päiväkerhot ovat 3-5 vuotiaille lapsille, kerhoissa lapset saavat ikätovereidensa kanssa totutella ryhmätoimintaan turvallisessa seurassa. Avoin kerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka, jossa vanhemmat tapaavat toisiaan ja työntekijöiden kanssa voi pohtia kasvatuskysymyksiä ja parkkikerho on ns. lapsen parintunnin hoitopaikka, jossa lapsi saa leikkiä ja touhuta toisten lasten kun vanhempi toimittaa asioitaan tai hengähtää hetkisen. Yhteistyötä tehdään myös perhepäivähoidon kanssa.

Seurakunnan lapsityö tukee vanhempien ja kummien antamaa kristillistä kotikasvatusta. Tavoitteena on myös tukea lasten sitoutumista omaa seurakuntaansa ja koko kirkkoon. Työn pohjana on kunnioittava suhde lapsen persoonalliseen kasvuun ja henkilökohtaiseen Jumala-suhteeseen. Pyhäkoulut, pikkukirkkohetket ja perhemessut ovat myös säännöllistä toimintaamme.

Toimintaa on monenlaista:

• Päiväkerhot •

• Parkki •

• Avoin kerho •

• Pyhäkoulu •

Tule mukaan myös perhemessuihin, pikkukirkko-hetkiin ja erillaisiin tapahtumiin.

lapsi saappaat jalassa, kulkee enkelin kanssa käsi kädessä.