Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna
ma-ti ja pe klo 9.00-15.00,
ke klo 9.00-17.00, to suljettu

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut

Hedwig Aune Inari Munkki

Tomi Heino Veikko Manninen

Sylvi Inari Viitala

Kuolleet

Hilja Eliina Koponen Kirkonkylästä 95 v.

Selma Inkeri Manninen Kirkonkylästä 91 v.

Oiva Juho Päiviö Leinonen Kirkonkylästä 66 v.

Jouko Vilhelm Karjalainen  Kirkonkylästä 62 v.

Harri Ilmari Väätäinen Kirkonkylästä 58 v.

Haudatut

Vanha hautausmaa: Pe 18.5. haudattiin Oiva Juho Päiviö Leinonen Kirkonkylästä,

siunauksen toimitti pastori Anni Rimpiläinen

Nilon hautausmaa: Pe 18.5. haudattiin Hilja Eliina Koponen Kirkonkylästä, siunauksen