Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna
ma-ti ja pe klo 9.00-15.00,
ke klo 9.00-17.00, to suljettu

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut

Aleksi Mikael Naumanen

Taava Vappu Mirjami Kela

Ellen Aino Sofia Liikanen

Kuolleet

Sylvi Matilda Laitinen Kesäniemenkylästä 96 v.

Martti Määttä Kärpänkylästä 91 v.

Aila Kyllikki Veteläinen Kirkonkylästä 90 v.

Maija Liisa Määttä Rukajärvenkylästä 86 v.

Arvo Jalmari Haataja Vasaraperänkylästä 80 v.

Sami  Johannes Tiermas Kirkonkylästä 43 v

Haudatut

Vanha hautausmaa: Pe 8.9. haudattiin Matti Leinonen Vuotunginkylästä, siunauksen

toimitti kirkkoherra Taina Manninen. La 9.9. haudattiin Aila Kyllikki Veteläinen Kirkon-