Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna
ma-ti ja pe klo 9.00-15.00,
ke klo 9.00-17.00, to suljettu

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut

Iisak Eino Oskari Jasu

Kristian Juhani Abram Oikarainen

Kuolleet

Anna Eliina Karjalainen Virrankylästä 88 v.

Fanni Katariina Törmänen Kirkonkylästä 82 v.

Seija Tuula Alajuuma Virrankylästä 70 v.

Paula Inkeri Alavuoma Kirkonkylästä 65 v.

Haudatut

Ristikankaan hautausmaa: Pe 15.12. haudattiin Anna Eliina Karjalainen Virrankylästä,

siunauksen toimitti rovasti Veli-Matti Koivuranta. Samana päivänä haudattiin Anna Kaisa

Määttä Kirkonkylästä, siunauksen toimitti kappalainen Marika Villikka.

La 16.12. haudattiin Seija Tuula Alajuuma Virrankylästä. Siunauksen toimitti rovasti

Veli-Matti Koivuranta