Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna
ma-ti ja pe klo 9.00-15.00,
ke klo 9.00-17.00, to suljettu

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut

Rasmus Emil Oliver Vilppola

Kuolleet

Aila Esteri Kelloniemi Alakitkankylästä 83v

Esko Oskari Palosaari Kiitämäjärvenkylästä 78 v

Tuula Kaarina Kurvinen Kirkonkylästä 69 v

Haudatut

Nilon hautausmaa:

Pe 29.6. haudattiin Tuula Kaarina Kurvinen Kirkonkylästä, siunauksen toimitti rovasti Veli-Matti Koivuranta. Samana päivänä haudattiin Kaarlo Kalevi Posio Kirkonkylästä, siunauksen toimitti pastori Heli Kautonen. Pe 06.07. haudattiin Aila Esteri Kelloniemi Alakitkankylästä, siunauksen toimitti pastori Anni Rimpiläinen

Vanha hautausmaan:

Pe 29.06. haudattiin Liisa Maria Kortesalmi Kirkonkylästä, siunauksen toimitti kappalainen Marika Villikka. La 07.07 haudattiin Esko Oskari Palosaari Kiitämäjärvenkylästä, siunauksen toimitti pastori Jari Lappalainen

Ristikankaan hautausmaa:

La 30.06. haudattiin Mauri Kalevi Kaikkonen Muhokselta, siunauksen toimitti pastori Heli Kautonen.