Aikuistyö

Rukousta, piirejä, iltoja, keskusteluapua ja monenlaista toimintaa. Haluatko rikastuttaa elämääsi ja saada eväitä oman itsesi hoitamiseen ja hengellisen elämäsi syventämiseen? Tervetuloa mukaan!

Aikuistyön toiminta-ajatuksena on vahvistaa aikuisten hengellistä elämää ja kristillistä kasvua ryhmätoimintojen avulla.
Aikuistyön perustana ovat viikottaiset ryhmät, joiden toiminnasta vastaavat vapaaehtoiset ja innokkaat seurakuntalaiset. Tällä hetkellä toimivista ryhmistä löydät lisää tietoa alempaa.

silmä

Tule mukaan aikuistyön toimintaan

Raamattu-, keskustelu- ja rukouspiirit ovat keskinäisen kanssakäymisen ja rohkaisun iltoja. Illat kokoontuvat erikseen ilmoitettuna aikoina joko seurakunnan ryhmätilassa, takkahuoneessa tai muussa ilmoitetussa paikassa.

Naisten raamattu- ja keskustelupiiri,

Kokoontuu säännöllisesti joka sunnuntai seurakuntatalon takkahuoneella kello 18.00 - 20.00.

Rukouskolmikot

Rukouskolmikot kokoontuvat eri puolilla kaupunkia joka viikko. Yhteyshenkilö Anne Kananen p. 040 9613 258.

500 vuotta reformaatiota - Armoa 2017

Luther - illat joka toinen tiistai pienessä salissa alkaen klo 17.30 kahvilla. Klo 18.00. alustus ja keskustelua ryhmissä. Ilta loppuu viimeistään 19.30. Tervetuloa!

maisema

Miestenpiiri

Miestenpiiri kokoontuu ryhmätilassa joka toinen maanantai kello 18.00 - 20.00. (parittomat viikot)

Ryhmätila sijaitsee seurakuntatalon viereisessä asuinkerrostalossa. (Ensimmäinen rappu, alakerran oikean puoleinen asunto)

Miesten sana- ja saunapiiri

Kuukauden viimeinen tiistai, klo 18.30 Tropiikin Jasmin-saunaosasto.

Kylpyläntie 5, 93600 Kuusamo

Heli Kautonen