Tule sinäkin mukaan lähetystyöhön,

Toimimme ja autamme yhdessä sekä paikallisesti lähellä ja kaukana!

Lähetystyö on Jumalan rakkauden välittämistä sanoin ja teoin, lähellä ja kaukana. Jokainen seurakuntalainen voi tehdä lähetystyötä omalla paikallaan ja tavallaan.

Lähetystyössä voi olla mukana osallistumalla seurakunnan toimintaan, rukoilemalla lähetystyön puolesta, olemalla mukana varojen keräämisessä tai tulemalla mukaan lähetystoimintaan, johon kuuluu tällä hetkellä useita kymmeniä vapaaehtoisia henkilöitä, jotka osallistuvat vapaaehtoisina eri tapahtumien järjestämiseen ja toteuttamiseen.

kampanisut

Osallistu lähetyspiireihin ja-kerhoihin, tule avuksi vapaaehtoisten reippaaseen joukkoon tai lahjoita myyjäisiin kakku taikka sukat.

Lähetyspiiri

Lähetyspiiri kokoontuu joka toinen maanantai seurakuntatalolla tai jonkun kotona.

Ohjelma koostuu tilannekatsauksista nimikkolähettientyöhön, lauluhetkistä, vierailijoista, rukouksista ja keskusteluista.

Nuttu/askartelukerho

Nuttukerho joka toinen maanantai vanhassa pappilassa. Nuttu/askartelukerhossa tehdään käsitöitä lähetysmyyjäisiin, omaksi iloksi ja lahjoituksiin.

Lähetyslounaat

Lähetyslounaita järjestetään 2-4 kertaa vuodessa, joissa tarvitaan vapaaehtoista apua keittiötöissä, esimerkkilounaita: äitien- ja isänpäivälounas, lähetyslounas sekä tarvittaessa lounaita vieraileville ryhmille.

Lähetystyö vapaaehtoisineen loihtii myös monien seurakunnan tilaisuuksien/tapahtumien tarjoiluja ja valmistaa myyntiin ns. sesonkiherkkuja esim. vappuna munkkeja ja laskiaisena hernerokkaa yms.

Myyjäiset

Lähetysmyyjäisiä järjestetään useamman kerran vuodessa, joihin voi osallistua leipomalla tai käsitöin. Sinäkin voit tehdä myyjäisiin vaikka villasukkia ja osallistua tällä tavalla mukaan lähetystyöhön.

lapset syö

Missio-kesäkahvila/kirppis

Tuotto menee lastenleirin tukemiseen Vienan Karjalan Kalevalassa.

Kahvilat kesäkuun keskiviikkoisin klo 16.00 - 19.00.

Vierailut

Toimintaan kuuluvat mm. seurakuntamatkat, lähettien kotimaanvierailut ja muut vierailut esim. Venäjälle; Vienan Karjalan Kalevalaan sekä naapuriseurakuntien lähetyspiirien vierailut. Lähetyssihteeri tekee tarvittaessa vierailuja mm. kouluille ja päiväkoteihin. Hän on mukana rippikoulutyössä ja ym. toiminnassa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan matkoillemme!

Tasaus-kampanja

Tasauskeräys kerätään syys- ja kevätpäiväntasauksen tienoilla vapaaehtoisten voimin marketeilla. Keväällä ja syksyllä on järjestetään tasaustempauksia, esim. syksyllä piispansauvakävelyä ja pyöräilyä, kevätpäivän tasauksen aikaan pilkkikisat, Kuusamon suuri järvitutkimuksen kanssa.

Tasaus on Suomen Lähetysseuran kampanja, jolla tasoitetaan tietä yhteiskunnan heikoimmille. Kampanjan avulla hankituilla varoilla luodaan kestäviä onnen edellytyksiä niille, joilla ei muuten olisi toivoa paremmasta.

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat Joululaulut kuuluvat suomalaiseen
jouluun. Jo 43 vuoden ajan tapahtuma on levittänyt
joulumieltä ja tehnyt hyvää kehitysmaissa. Joka
vuosi yli miljoona suomalaista osallistuu yhteis-
laulutilaisuuksiin ja laulaa hyvän asian puolesta.

Kauneimpien joululaulujen-kolehti kerätään Suomen lähetysseuran eri kohteisiin vuosittain.

Seuraa tapahtumakalenterista tai lehtien kirkollisista ilmoituksista lähetystyön tulevia tapahtumia ja tule mukaan!