Kuulas-kuorot leirillä

15.4.2018 14.05

Kuorot leirillä

Kuulas-kuorot olivat Käylässä leirilllä. Iloinen tunnelma alkoi heti leirin alussa. Saimme upean sään siivittämänä viettää aikaa yhdessä ja harjoitella tulevaa juhlakonserttia varten. Harjoittelun lomassa leiriläiset saivat askarrella, pelata lautapelejä ja ulkoilla. Afrikan tähti livenä oli mukava peli.

Leiri alkoi perjantaina linja-autokyydillä seurakuntatalon pihasta. Lauantai oli täysi toimintapäivä harjoituksineen ja vapaa-ajanohjelminen. Illalla saunottiin. Sunnuntaina leiri osallistui perhemessun toteutukseen, jonka jälkeen yhdessä vanhempien kanssa päätettiin leiri.

Tärkeä osa leirielämää ovat ruokailut. Emännät laittavat niin hyviä ruokia, että tulee syötyä yllin kyllin. Itaisin hiljennyttiin kirkkosaliin. Perjantaina iltahartaus toteutettiin satuhierontana. Lauantaina ensin hierottiin palloilla, pensseleillä ja muilla välineillä toisiamme selästä musiikin soidessa. Sen jälkeen oli musiikillinen iltahartaus.

Kotimatkalla monella soinee päässä Iloitkaa ihmiset kevätauringon lämpimän alla...

Laura Piilonen