Varhaisnuoret (7 - 14 v.)

Varhaisnuorisotyö kohdistuu 7-14 vuotiaisiin lapsiin ja nuoriin. Toiminta-ajatuksena on tukea varhaisnuoren kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä ja opettaa kristillisiä elämänarvoja. Lapsia tavoitetaan koulutyössä,  leirien, retkien, avoimen toiminnan, toimintapäivien ja yhteisten 10-vuotisjuhlien avulla

Koulutyö

Kouluilla tehtävään työhön kuuluvat muun muassa päivänavaukset ja kouluvierailut. Nuorisotyöntekijä käy Torangin koululla keskiviikkoisin ja  Nilonkankaan koululla torstaisin. Kouluryhmät voivat halutessaan tulla tutustumaan seurakunnan tiloihin. Vierailuja voidaan järjestää vaikkapa Kotikirkko tutuksi -teemalla. Koulujen kanssa voidaan järjestää yhteistyössä myös leirejä. Jos leireihin on koululuokilla kiinnostusta, ota yhteys työntekijään.

ulkoilua

Tytöt ja pojat mukana seurakunnan toiminnassa

Koululaisten olohuone

Alakoulu ikäisille tytöille ja pojille suunnattu olohuone avoinna Nilon kerhopisteessä osoitteessa Katekeetantie 1 C 14 maanantaisin klo 12-16. Tule leikkimään, pelailemaan, tekemään läksyjä, askartelemaan ja vaikka vain oleilemaan olohuoneeseen. Tarjolla välipala.

Tyttis

Tyttikseen ovat tervetulleita kaikki alakouluikäiset tytöt. Tyttis kokoontuu keskiviikkoisin seurakuntatalon pienessä salissa klo 17.30-19.00. Ilta aloitetaan yhteisellä hartaudella ja illan aikana on mahdollisuus askarteluun, pelaamiseen, leikkeihin, piirtämiseen ja yhdessä olemiseen. Tarjolla on myös iltapalaa.

Leirit, retket ja tapahtumat

Leirejä järjestetään alle ja yli 10-vuotiaille tytöille ja pojille 2-3 kertaa vuodessa.

Seurakunta järjestää säännöllisesti retkiä, jotka ovat suunnattuja lapsille ja nuorille.

Lisäksi varhaisnuorisotyöhön kuuluu vuosittainen kymppien oma juhla tai leiri, jonne kutsutaan kaikki kyseisenä vuonna kymmenen vuotta täyttäneet juhlimaan yhdessä jonkin tietyn teeman mukaan (esim. linnan juhlat).

Tarja Kuusisto
Kirkkotie 1 A