Kuuntele Pyhän Ristin kirkon verkkokirkkolähetyksiä

Kaikki messut ja musiikkitilaisuudet kuultavissa reaaliaikaisesti verkon kautta.

Paina tästä lähetys kuuluviin:

(soitin toimii vasta, kun lähetys on kirkosta on kytketty päälle)

Ajankohtaiset lähetykset ja virsinumerot:

su 23.7. klo 10, Heli Kautonen ja Laura Tornberg

Virret: 544, 704, 323:5,331:1,(psalmin kerto),323:1,4, 449, 957,474, 235:4

Kesäillan musiikkituokio

ke 26.7.2017 19:00 Pyhän Ristin kirkossa
Urkuri Markus Malmgren tekee jälleen konserttikiertuetta moottoripyörällä halki Suomen. Tänä kesänä ohjelmisto on ranskalaisväritteinen, mutta sisältää myös Suomi 100 -teeman mukaista musiikkia; konserteissa kuullaan mm. Sibeliuksen Finlandia sekä Oskar Merikannon upean kansallisromanttinen Passacaglia. Matka kulkee Espoon, Karjalohjan, Orimattilan, Viitasaaren ja Kuusamon kautta Turun Musiikkijuhlille, jossa Malmgren veisuuttaa yleisöä yhdessä Hannu Taanilan kanssa reformaation juhlavuoden kunniaksi.

Vapaa pääsy ja ohjelma. Vapaaehtoinen kolehti kerätään lyhentämättömänä vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseksi seurakunnan diakoniatyön kautta.