Voimia eron jälkeiseen arkeen!

 

Ero puolisosta on monille käänteentekevä virstanpylväs koko elämän kaaressa.  Sen tuoma muutos koskettaa sekä mieltä etää käytännön elämää.  On suurta viisautta käydä läpi tätä muutosta vaihe vaiheelta.  Siten voi rakentaa hyvää jatkoa elämälleen! 

Eroryhmä on vertaistukiryhmä, jossa kootaan rakennuspalikoita eron jälkeiseen elämään, käydään läpi eron herättämiä tunteita ja arjen muutoksia yhdessä toisten kanssa. Eroryhmä, josta käytetään myös nimitystä jälleenrakennusseminaari tai suomalainen eroseminaari, on vakiintunut eroauttamisen menetelmä eri puolilla maailmaa.  Sen on alkuaan luonut psylologi Bruce Fisher USA:ssa. 

Vertaisryhmässä käytetään tukena kirjaa: Bruce Fisher, Jälleenrakennus kun suhteesi päättyy ja/tai Marianna Stolbow, Erosta eteenpäin. Kirja lisää itsetuntemusta, auttaa ymmärtämään parisuhteen rakenteita ja dynamiikkaa sekä eron jälkeistä prosessia.  Eron käsittely antaa aikuiselle myös valmiudet tukea lasta eron aiheuttaman hämmennyksen, suuttumuksen ja surun keskellä.

Eroryhmään voi tulla mukaan myös lähikunnista!

 

Seuraava vertaisryhmä alkaa syksyllä (ajankohta tarkentuu ilmoittautumisten perusteella).

Ryhmä kokoontuu viikoittain (3 h/kerta), 10 + 1 kertaa.

Sopii myös eroa harkitseville.

 

Annan mieluusti lisätietoa ja otan vastaan ilmoittautumisia milloin tahansa. Ryhmään voi ilmoittautua myös lähikunnista.

 puh. 050 591 3435/ Elsa Koivuranta, koulutettu Fisher–ohjaaja

 

Tervetuloa!