Vammaistoiminta

Näkövammaiset

Näkövammaisia kohdataan vastaanotolla ja kotikäynneillä.                                                                                                                                                        Lisätietoja saat Anne Vanttajalta, puh. 050-591 3441.

Kuulovammaiset

Kuulovammaisia kohdataan kotikäynneillä ja vastaanotolla.

Lisäksi järjestetään leiripäivä ja adventinajan tapahtuma vuosittain.

Lisätietoja saat Marjatta Karvolalta, puh. 050 591 3440

Kehitysvammaiset

Kehitysvammaisten omaa toimintaa seurakunnassa ovat kerhot ja kirkkohetket sekä kerran vuodessa järjestettävä rovastikunnallinen kirkkopyhä.

Aikuisten kehitysvammaisten iltakerho kokoontuu kerran kuukaudessa seurakuntatalon pienessä salissa . Ajankohtaa voi seurata kirkollisista ilmoituksista Koillisanomista, Koillismaan Uutisista ja tapahtumakalenterista. Kuukausittain kokoontuu myös kerho- tai hartaushetki asumisyksiköissä sekä KeVa-keskuksessa.

Lisätietoja saat Pilvi Määtältä, puh. 050 591 3442