Kuulas

 

-----------

Kuulas-kuoro on toistaiseksi tauolla. Seuraa ilmoittelua. 

Kuoroa johtaa kanttori Laura Piilonen 050 377 1983

----------

 

 

Kuorossa lauletaan pääasiassa hengellistä ohjelmistoa moniäänisesti. Erilaiset tilaisuudet pitkin talvea ovat olennainen osa kuoron toimintaa jumalanpalveluksissa avustamisen lisäksi.

Kuoroa parhaiten nykyään kuvaa diskanttikuoro-termi. Tarkoittaa käytännössä yläasteikäisistä tytöistä nuoriin tai nuorekkaisiin aikuisiin naisiin, eikä kuorossa ole tällä hetkellä miesääniä. 

Harjoituksissa ominaista on huumori ja nauru. Jokainen saa tulla sellaisena kuin on. Kuorolaisille on vaikutusmahdollisuuksia kuoron ohjelmistoon. Kuitenkin pitäydytään tyylillisesti taidemusiikin kentällä. 

Koska kuoron tavoitteena on luoda korkeatasoista kuoromusiikkia paikkakunnan kulttuuritarjontaan, on kuoroon pääsykoe. Laulukokeissa testataan äänissä ja ilman säestystä laulamista erilaisin tehtävin. Samalla kuunnellaan äänen sointia ja sopivuutta kokonaisuuteen. Valmis laulaja ei tarvitse olla. Laulukokeista ilmoitetaan erikseen. 

Iloinen laulajajoukko johtajansa kanssa odottaa sinua mukaan laulamaan. Tehdään yhdessä hienoa kuorotyötä ja nautitaan musiikista sekä toistemme seurasta.

Kokoontuminen keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 seurakuntatalon takkahuoneessa.

Kuulaskuoro Instagramissa >

 

kuulas
Kuulaskuoron arkisoista