Kitarapiiri

Tule mukaan treenaamaan kitaran, ukulelen ja kanteleen soiton perusteita.

Kitarapiiri on ilmainen ja kaikille avoin. Voit tulla joka viikko tai silloin kuin sinulle sopii. Ota oma soitin mukaan. Tarvittaessa voit lainata seurakunnan soittimia treenien ajan. Jokainen soittaja etenee omassa tahdissaan. Opettelemme sointuja ja yhteislaulujen säestämistä. Laulumateriaalina on mm.rippikouluissa laulettavat nuorten veisut.

Treenejä ohjaa Laura-kanttori (puh. 040 571 9353)

Kevätkausi alkaa torstaina 9.1. ja päättyy 14.5. Harjoituksia on viikottain, lukuunottamatta 19.3., 9.4. sekä 23.4.

Tervetuloa!

Kitarapiiri kokoontuu torstaisin klo 16.00-17.00, Seurakuntatalon pienessä salissa, "olkkarissa".

Messubändi

Tule mukaan soittamaan erilaisia soittimia ja laulamaan hengellisiä lauluja!

Treenien aikana voit soittaa seurakunnan soittimilla; kitara, ukulele, cajon, rytmimunat, rummut, basso, piano jne., tai ottaa omat soittimet mukaan.

Voit tulla joka viikko tai silloin kun sinulle sopii. Messubändi on ilmainen ja kaikille avoin.

Messubändin mukana pääset Valon ja Ilon messuihin säestämään ja/tai esilaulamaan yhteislauluja.

Treenejä ohjaa Laura-kanttori (puh. 040 571 9353)

Kevätkausi alkaa torstaina 9.1. ja päättyy 14.5. Harjoituksia on viikottain, lukuun ottamatta 19.3., 9.4. sekä 23.4.

Tervetuloa!

Messubändi treenaa seurakuntatalon pikkusalissa torstaisin klo 17-18.