Tiedote rippikoulusunnuntaista 9.1.

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen, Kuusamon seurakunnan 9.1.2022 oleva rippikoulusunnuntai pidetään etänä. Klo 10 kokoonnumme striimin äärelle seuraamaan jumalanpalvelusta. Ohjelma jatkuu messun jälkeen stand up -koomikko Mikko Vaismaan esityksellä. Mikon jälkeen on yhteinen rippikouluinfo. Infon jälkeen jatkuu vanhempien ohjelma samassa striimissä. Rippikoululaisten kanssa siirrymme rippikouluryhmittäin omiin teamsseihin. Linkit teams-kokoontumisiin löydät seurakunnan nettisivuilta (rippikoulutyö – rippikoulusunnuntai).

Rippikoulusunnuntai kuuluu jokaiselle rippikoululaiselle ja niinpä rippikoulusunnuntain messusta et saa erillistä merkintää rippikoulukorttiin. Rippikoulusunnuntai on suoritettu, kun palautat tehtävälomakkeen täytettynä (löytyy myöhemmin samaiselta nettisivulta) sekä osallistut oman rippikouluryhmäsi teamssiin.

Rippikouluterveisin,

Päivi Raudaskoski

p. 050 591 3444

Rippikoululaisen todo ja ohjeet sunnuntaille:

1) Tulosta/ lataa itsellesi tehtävälomake.
Tehtävälomakkeen voit ladata itsellesi tämän linkin kautta, Tiedosto on linkin takana pdf muodossa.
Tehtävälomakkeen voit ladata itsellesi tämän linkin kautta, Tiedosto on linkin takana word-tiedosto.

2) Varmista mistä löydät linkin oman ryhmäsi tapaamiseen tältä sivulta

3) Etsi kotoa esine, joka mielestäsi on aliarvostettu. Valmistaudu esittelemään tämä esine oman ryhmäsi Teams tapaamisessa.

4) Etsi laturi käsille, jotta varmistat laitteessasi olevan riittävästi virtaa sunnuntaina. Tilaisuus kestää arviolta klo 10.00-13.30 välisen ajan.
Jos sinulla pätkii netti eli laitteesi ei jaksa pyörittää striimiä, voit kuunnella lähetystä myös verkkokirkon puolelta. Verkkokirkkoon pääset tämän linkin kautta.

5) Palauta tehtävälomake Päiville tilaisuuden päätyttyä. Voit palauttaa lomakkeen joko sähköpostitse (paivi.raudaskoski@evl.fi) tai ottamalla kuvan ja lähettämällä sen Päiville whatappin kautta numeroon 0505913444.
Huom! Tapahtumaan osallistumisesta saa hyväksytyn merkinnän vain täyttämällä lomakkeen oikein ja palautamalla sen Päiville tilaisuuden päättymisen jälkeen, su 9.1.2022 aikana.