YouTube-video

Tytöt ja pojat mukana seurakunnan toiminnassa

Varhaisnuorisotyö kohdistuu 7-14 vuotiaisiin lapsiin ja nuoriin. Viikolla tarjotaan erilaisia kerhoja. Viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina mahdollisuuksien mukaan retkiä ja leirejä. Tule mukaan, kun sinulle sopii.


Koululaisten olohuone

Tule leikkimään, pelailemaan, tekemään läksyjä, askartelemaan ja vaikka vain oleilemaan olohuoneeseen. Tarjolla välipala. Alakoulu ikäisille tytöille ja pojille suunnattu olohuone avoinna Nilon kerhopisteessä osoitteessa Katekeetantie 1 C 14 maanantaisin ja torstaisin klo 12-16.30.  Sekä keskiviikkoisin klo 13-16 Nuorisotilassa seurakuntatalolla, Kirkkotie 1 B. 


Tyttis

Tyttikseen ovat tervetulleita kaikki alakouluikäiset tytöt. Ilta aloitetaan yhteisellä hartaudella ja illan aikana on mahdollisuus askarteluun, pelaamiseen, leikkeihin, piirtämiseen ja yhdessä olemiseen. Tarjolla on myös iltapalaa. Tyttis kokoontuu keskiviikkoisin nuorisotilassa klo 17.30-19.00.

Leirit, retket ja tapahtumat

Seurakunta järjestää säännöllisesti retkiä, jotka ovat suunnattuja lapsille ja nuorille. Leirejä järjestetään alle ja yli 10-vuotiaille tytöille ja pojille 2-3 kertaa vuodessa.

Lisäksi varhaisnuorisotyöhön kuuluu vuosittainen kymppien oma juhla tai leiri, jonne kutsutaan kaikki kyseisenä vuonna kymmenen vuotta täyttäneet juhlimaan yhdessä jonkin tietyn teeman mukaan. Monena vuonna olemme viettäneet kymppien kirkkoyötä.

Koulutyö

Kouluilla tehtävään työhön kuuluvat muun muassa päivänavaukset ja kouluvierailut. Nuorisotyönohjaaja käy Torangin koululla torstaisin ja Nilon alakoululla torstaisin. Kouluryhmät voivat halutessaan tulla tutustumaan seurakunnan tiloihin. Vierailuja voidaan järjestää myös Kotikirkko tutuksi -teemalla. Koulujen kanssa voidaan järjestää yhteistyössä myös leirejä. Jos leireihin on koululuokilla kiinnostusta, ota yhteys työntekijään.

 

Toiminta-ajatuksena on tukea varhaisnuoren kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä ja opettaa kristillisiä elämänarvoja.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Alakouluikäiset tytöt ja pojat Varhaisnuorisotyö

Nuorisotyönohjaaja
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Varhaisnuorisotyö