Urkukonsertti - Markus Malmgren

Urkukonsertti - Markus Malmgren Pyhän Ristin kirkko

URKUTOHTORI KEIKKAILEE MOOTTORIPYÖRÄLLÄ

Urkuri Markus Malmgren tekee jälleen konserttikiertuetta moottoripyörällä halki Suomen. Tänä kesänä ohjelmisto on ranskalaisväritteinen, mutta sisältää myös Suomi 100 -teeman mukaista musiikkia; konserteissa kuullaan mm. Sibeliuksen Finlandia sekä Oskar Merikannon upean kansallisromanttinen Passacaglia. Matka kulkee Espoon, Karjalohjan, Orimattilan, Viitasaaren ja Kuusamon kautta Turun Musiikkijuhlille, jossa Malmgren veisuuttaa yleisöä yhdessä Hannu Taanilan kanssa reformaation juhlavuoden kunniaksi.

Vapaa pääsy ja ohjelma. Vapaaehtoinen kolehti kerätään lyhentämättömänä vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseksi seurakunnan diakoniatyön kautta.

Tervetuloa!

Pyhän Ristin kirkko

Lauluja Suomen kesästä

Kesäisiä sävelmiä, tummia ja kirkkaita äänenvärejä, yksinlauluja, duettoja ja pianomusiikkia.

Pyhän Ristin kirkko

Taiteiden yö- tapahtuma

Yhteinen veisuu antaa voimia.