Valon ja ilon ilta

Pyhän Ristin kirkko

Valon ja ilon ilta kutsuu seurakuntalaisia koolle kuuntelemaan Hanna Ekolan esittämiä lauluja levoksi ja lohduksi.

Kaipaatko rauhoittavaa levähdyshetkeä tai lohdullisia toivonnäköaloja elämääsi? Hyvän mahdollisuuden uusien voimien keräämiseen tarjoaa lauantaina 2.9. klo 18 Kuusamon Pyhän Ristin kirkossa järjestettävä Valon ja ilon ilta, johon saapuvat musiikkivieraiksi Hanna Ekola yhdessä säestäjänsä Virpi Salon kanssa.

Lämminhenkinen ilta hiljentää kuulijan hengellisten laulujen myötä kiitoksen, lohdun ja toivon äärelle. Sielukkaat, kuulijaa lähelle tulevat tulkinnat kertovat elämän iloista ja suruista sekä niistä voimavaroista, jotka antavat matkalle voimaa ja lohtua.

Valon ja ilon illassa on tarjolla musiikin lisäksi perinteinen esirukouspalvelu. Illan päätteeksi tarjoamme iltateetä ja mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi vaihtamaan ajatuksia yhdessä toisten kanssa.

Lauluja Suomen kesästä

Kesäisiä sävelmiä, tummia ja kirkkaita äänenvärejä, yksinlauluja, duettoja ja pianomusiikkia.

Taiteiden yö- tapahtuma

Yhteinen veisuu antaa voimia.

Kuulas

Soivaa kuorolaulua