Torstaikerho

Käylän rajaseutukirkko

Torstaikerhossa tuntemattomistakin tulee tuttuja

Käylän kirkon alasalissa, tervetuloa mukaan uudet ja vanhat kerholaiset!

Torstaikerhossa tavataan kahvikupin äärellä, muistellaan ja jutellaan kerholaisia kiinnostavista asioista. Torstaikerho on pienten ja isojen Pohjois-Kuusamolaisten yhteinen kokoontumispaikka, ehkä jopa viikon kohokohta. Torstaikerhossa myös ruumis saa pientä liikettä ja sielu matkaevästä. Mukana joskus myös kiinnostavia vieraita.

Torstaikerho vuorottelee Käylän Korpihovilla kokoontuvan korttelikerhon kanssa, näin voit käydä kerhossa melkein joka viikko; sama aika, eri paikka.

Pyhän Ristin kirkko

Päivärippikoulun konfirmaatiomessu

Päivärippikoululaiset konfirmoidaan

Kitronintie 6

Museoseurat

Tervetuloa kaikki seuroihin,puhujina Taina Manninen ja Seppo Ervasti. Kampanisukahvit lähetystyön tukemiseen klo 16.30 alkaen. rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkin.

Pyhän Ristin kirkko

Messussa Kristus itse on läsnä
Seurakunnan työntekijöitä siunataan tehtävään ja otetaan käyttöön uusi alttariliina