Laulukokeet uusille Kuulas-kuorolaisille

ke 16.5. kello 17.30 - kello 19.30

Laulukokeet uusille Kuulas-kuorolaisille Iso sali

Kuulas-kuoroon etsitään uusia laulajia.

Toivomme, että tulet kokeilemaan, oletko sinä puuttuva jäsen kuorostamme. Kuoro sopii myös perheellisille. Ensi syksynä järjestetään kuorolaisten lapsille hoito harjoitusten ajaksi. Lapsen tulee osata kävellä. Kutsumme myös työelämään ehtineitä naisia mukaan joukkoon. Myös miehet ovat tervetulleita laulukokeeseen. Katsotaan, mitä syntyy. Kuoroharrastuksesta saat keskelle viikkoa mukavan rentoutumishetken. Harjoituksissa keskittyneen työn lomassa nauru raikaa ja huumori elää.

"Miksi laulukoe järjestetään? Kannattaako laulukokeeseen tulla?"

Laulukoe ei ole parhaiden laulajien koe. Niin kuin orkesterissa on eri tavalla soivia soittimia, myös jokaisen laulajan äänessä on oma värinsä ja sävynsä. Kuorossa yhteen sopivat, tasaiset äänet tekevät harmonisen ja kauniisti soivan kokonaisuuden. Lauluääni on saatu syntymälahjaksi.

Perustaidot ja jonkinlainen laulukokemus ovat hyödyksi, mutta kuoroon tullaan oppimaan. Valmis mestari ei tarvitse olla. Harjoiteltavat laulut ja teokset ovat tasoltaan kirjavia, joukossa on sekä helppoja että haastavia. Haastavat vaativat harjoittelua myös kotona äänitteitä kuunnellen ja nuotteja silmäillen. Pienessä kuorossa yhdenkin laulajan puuttuminen vaikuttaa kokonaisuuteen paljon. Tämän takia kuorolaisilta odotetaan sitoutumista ja aktiivisuutta.


"Entä jos minua ei valitakaan?"
Tule silti! Jos äänesi ei olekaan juuri tämän sointisen kuoron ainesta tai kuorossa laulaminen ei sittenkään ole sinun juttusi, voit sopia hyvin solistiksi, kvartettiin tai muuhun musiikkiin mukaan. Kuusamosta löytyy useita muitakin kuoroja, joista jokin saattaa sopia sinulle hyvin.

Paikalla on nykyisiä kuorolaisia, joilta voit kysellä kuorosta ja siinä laulamisesta.

Lisää tietoa kuorosta