Pohjois-Kuusamon diakoniapiirien yhteinen syksyn suunnittelu-iltapäivä

Käylän rajaseutukirkko

Kun illat pimenevät, on aika kokoontua yhteen

Tervetuloa kaikki Pohjois-Kuusamon diakoniavastuunkantajat mukaan yhdessä suunnittelemaan syksyn diakoniailtoja, Käylän kirkon alasaliin. Tervetuloa mukaan myös uudet kiinnostuneet!

Diakoniapiirissä tai -illassa tavataan tuttuja ja uusia tuttuja yli kotikylän rajojen. Ohjelmassa on yhteistä keskustelua, laulua ja hartautta kyläläisten kodeissa tai kylän yhteisissä tiloissa. Mukana myös seurakunnan työntekijä. Illasta/piiristä voi saada myös rippikoulumerkin kohtaan muut tilaisuudet. Tervetuloa mukaan kaikenikäiset! Diakoniapiirien tarkat aikataulut selviävät suunnitteluiltapäivän jälkeen.

Nilon kerhopiste

Koululaisten olohuone

Tule leikkimään, pelailemaan, tekemään läksyjä, askartelemaan ja vaikka vain oleilemaan olohuoneeseen. Tarjolla välipala.

Ryhmätila

Diakoniailta Piiloperällä