Avoin kerho

Avoin kerho Nilon kerhopiste

Avoimeen kerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset "vauvasta vaariin", ikärajoja ei tunneta.

-

Avoin kerho on perhekerho, jossa mm. leikitään, keskustellaan, askarrellaan, lauletaan, vietetään pyhäkouluhetki sekä kahvi- ja mehuhetki. Lapset tulevat yhdessä aikuisen kanssa. Aikuisillakin on hyvä tilaisuus vaihtaa ajatuksia keskenään lasten leikkiessä.

Avoin tarkoittaa mm. sitä, ettei kerhoon tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan osallistua voi milloin tahansa. Siellä ei myöskään pidetä nimilistaa.

Avoimessa kerhossa lastenohjaajat vastaavat kerhon ohjelmapuolesta ja tarjoilusta sekä aikuiset omista lapsistaan.

Nilon kerhopiste, Katekeetantie 1 C 14
93600 Kuusamo

Päiväkerho, parkki ja koululaisten olohuone

Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Pyhäkoulut ,päiväkerho,lapsikuorot

Vaalipäivä lounas

Keittolounas vaalipäivänä klo 11.00 - 14.00.
Menu lapinukonkeitto, leipä & rieska, juoma ja jälkiruoka.
Hinta 8€ aikuiset ja lapset 4-12-v. 4€ alle 4v. maksutta.
Myymme keittoa omiin astioihin klo 13.30 alkaen, jos keittoa jää yli lounas tarpeen.

Nilon kerhopiste

Koululaisten olohuone

Alakoulu ikäisille tytöille ja pojille!

Pieni sali, Iso sali

Taika-Petteri esitys perheille

Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi Taika-Petteri saapuu iloksi lapsille ja aikuisille.