Avoin kerho

Avoin kerho Nilon kerhopiste

Avoimeen kerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset "vauvasta vaariin", ikärajoja ei tunneta.

-

Avoin kerho on perhekerho, jossa mm. leikitään, keskustellaan, askarrellaan, lauletaan, vietetään pyhäkouluhetki sekä kahvi- ja mehuhetki. Lapset tulevat yhdessä aikuisen kanssa. Aikuisillakin on hyvä tilaisuus vaihtaa ajatuksia keskenään lasten leikkiessä.

Avoin tarkoittaa mm. sitä, ettei kerhoon tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan osallistua voi milloin tahansa. Siellä ei myöskään pidetä nimilistaa.

Avoimessa kerhossa lastenohjaajat vastaavat kerhon ohjelmapuolesta ja tarjoilusta sekä aikuiset omista lapsistaan.

Nilon kerhopiste, Katekeetantie 1 C 14
93600 Kuusamo

Päiväkerho, parkki ja koululaisten olohuone

Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Pyhäkoulut ,päiväkerho,lapsikuorot

Nilon kerhopiste

Avoin kerho

Pyhän Ristin kirkko

Messussa Kristus itse on läsnä

Nilon kerhopiste

Koululaisten olohuone

Tule leikkimään, pelailemaan, tekemään läksyjä, askartelemaan ja vaikka vain oleilemaan olohuoneeseen. Tarjolla välipala.