Kauneimmat joululaulut

Pyhän Ristin kirkko

Tule laulamaan kauneimpia joululauluja

Kauneimmat Joululaulut on osallistujamäärältään Suomen suurin vuotuinen musiikkitapahtuma.
Kauneimmat Joululaulut -yhteislaulutapahtuma on kasvanut seurakuntien suosituimmasta musiikkitilaisuudesta valtakunnallisesti koko kansaa joulun alla kirkkoihin kokoavaksi suomalaiseksi jouluperinteeksi. Laulutilaisuudet kokoavat yhteen suomalaiset niin kylissä kuin kaupungeissa aina vauvasta vaariin. Perinteen voimasta kertoo myös se, että joululaulujen yhteislaulutapahtuma on levinnyt Suomen rajojen ulkopuolellekin: ulkosuomalaiset kokoontuvat laulamaan Kauneimpia Joululauluja jo noin 20 maassa.

Pajulinnuntie 2C 1

Lähetyspiiri Paula ja Jouko Rainaholle

Lähdemme kimppakyydillä srk-talon parkkipaikalta klo 17.30

Iso sali

Veteraanimieslaulajat

Seurakuntatalo

Lohikeitto + marjarahka lounas aikuiset 8 € lapset 4-12 vuotiaat 4€ ja alle 4 vuotiaat maksutta.

Tervetuloa nauttimaan lohikeitto + marjarahka lounasta klo 11.00 alkaen seurakuntatalolle, siihen saakka kun keittoa riittää.