Laulukokeet Kuulas-kuoroon

Laulukokeet Kuulas-kuoroon Iso sali

Kuulas-kuoro etsii jälleen uusia laulajia

Kuoro on motivoitunut ja tavoitteellinen ryhmä tyttöjä ja naisia, joiden seurassa harjoitukset kuluvat yhdessä hetkessä. Arkiset huolet unohtuvat huumorin ja laulamisen täyteisissä harjoituksissa. Lasten hoito harjoitusten aikana mahdollistaa hengähdystauon pikkulapsiarjesta. Vauvat eivät ole olleet este osallistumiselle kuoroon. Kuoron ohjelmisto on klassista hengellistä musiikkia.

Laulukokeissa ensin uudet tulijat laulavat yhdessä entisten kuorolaisten kanssa ja sitten johtaja pitää yksityiset kokeet jokaiselle hakijalle. Samalla pääset tutustumaan jo muihin kuorolaisiin. Tule kokeisiin kuulemaan kuoron kunnianhimoisista tavoitteista ja kokeilemaan, oletko sinä yksi puuttuva ääni kuulassa soinnissa.

pe 1.11.2019 klo 8.00 - ma 6.1.2020 klo 21.00

Kauneimmat joululaulut 2019

Kauneimpia joululauluja lauletaan tänäkin vuonna monissa paikoissa ympäri Kuusamoa: kirkoissa, kylätaloilla, kouluilla, kodalla jne. Löydä omasi ja tule mukaan laulamaan yhdessä Kauneimpia joululauluja!

Pyhän Ristin kirkko

Kuusamo-opiston kuorojen joulukonsertti klo 18