Laulukokeet Kuulas-kuoroon

Laulukokeet Kuulas-kuoroon Iso sali

Kuulas-kuoro etsii jälleen uusia laulajia

Kuoro on motivoitunut ja tavoitteellinen ryhmä tyttöjä ja naisia, joiden seurassa harjoitukset kuluvat yhdessä hetkessä. Arkiset huolet unohtuvat huumorin ja laulamisen täyteisissä harjoituksissa. Lasten hoito harjoitusten aikana mahdollistaa hengähdystauon pikkulapsiarjesta. Vauvat eivät ole olleet este osallistumiselle kuoroon. Kuoron ohjelmisto on klassista hengellistä musiikkia.

Laulukokeissa ensin uudet tulijat laulavat yhdessä entisten kuorolaisten kanssa ja sitten johtaja pitää yksityiset kokeet jokaiselle hakijalle. Samalla pääset tutustumaan jo muihin kuorolaisiin. Tule kokeisiin kuulemaan kuoron kunnianhimoisista tavoitteista ja kokeilemaan, oletko sinä yksi puuttuva ääni kuulassa soinnissa.

Pyhän Ristin kirkko

Musiikillinen päivälepohetki kotikirkossa

Tule torkahtamaan kotikirkkoon

Kevät retki Kiutakönkäälle lähetys- nuttupiiri,aikuistyö, vapaaehtoiset

Kevät retki Kiutakönkäälle, lähdemme linja-autolla seurakuntatalon edestä klo 15 ja palaamme takaisin klo n.20.
Tervetuloa mukaan lähetys- nuttupiiri, aikuistyö, vapaaehtoiset.