Avoin kerho

Avoin kerho Nilon kerhopiste

Avoimeen kerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset "vauvasta vaariin", ikärajoja ei tunneta.

Avoin kerho on perhekerho, jossa mm. leikitään, keskustellaan, askarrellaan, lauletaan, vietetään pyhäkouluhetki sekä kahvi- ja mehuhetki. Lapset tulevat yhdessä aikuisen kanssa. Aikuisillakin on hyvä tilaisuus vaihtaa ajatuksia keskenään lasten leikkiessä.

Avoin tarkoittaa mm. sitä, ettei kerhoon tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan osallistua voi milloin tahansa. Siellä ei myöskään pidetä nimilistaa.

Avoimessa kerhossa lastenohjaajat vastaavat kerhon ohjelmapuolesta ja tarjoilusta sekä aikuiset omista lapsistaan.

Keskustan kerhopiste, Kirkkotie 1 C 4
93600 Kuusamo

Päiväkerho, avoin kerho ja perhepäivähoitajien avoin kerho

Nilon päiväkerho, Katekeetantie 1 c 14
93600 Kuusamo

Päiväkerho, pyhäkoulu, koululaisten olohuone

Keskustan kerhopiste

Parkki

Parkkiin voit tuoda lapsesi lastenohjaajien hoitoon, kun tahdot levähtää hetkisen, käydä ostoksilla, kuntoilla tai olla yhdessä hetken puolisosi kanssa.

Pyhän Ristin kirkko

Lasten ja perheiden kevätmessu

Perhemessu ja lapsityön kevään päätösjuhla

Pyhän Ristin kirkko