Piispanpyöräily rohkaisee perheitä pyöräilemään

Muu tila

Perheet ja ystäväporukat voivat osallistua Piispanpyöräilyyn heille itselleen parhaimpana ajankohtana touko-kesäkuussa. Nallet kurkistelevat Kuusamon Pyhän Ristin kirkon, seurakuntatalon, Nilon ja keskustan päiväkerhon ja Nilon hautausmaan huoltorakennuksen ikkunoista 27.5. alkaen aina kesäkuun loppuun saakka.

Piispanpyöräily on piispa Jukka Keskitalon ideoima liikuntatapahtuma, jossa osallistujia rohkaistaan antamaan vapaaehtoinen lahja Kirkon Ulkomaanavun kautta lasten ja nuorten koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa. Lahjoitusten avulla kunnostetaan kouluja, tuetaan paikallisia opettajia ja hankitaan opetusmateriaaleja.

Voit lahjoittaa haluamasi summan keräykseen. KUA:lla on valmiit keräysluvat ja lahjoituskanavat:
MobilePay nro 75151, haluamasi summa
Lähetä tekstiviesti KOLEHTI numeroon 16499 ja lahjoita 20 euroa
Tilisiirtolahjoitus Nordea FI33 1572 3000 5005 04. Saaja: Kirkon Ulkomaanapu. Viestikenttään merkintä SUVIVIRSI