OlenNainen -naistenpäivä

la 20.11. kello 11.00 - 16.00
Anne Pohtamo-Hietanen ja Sari Savelan yksityiskuvat mainoksesta.
Iso sali

Naistenpäivä Kuusamon seurakunnassa olennaisten asioiden äärellä. Mukana Anne Pohtamo-Hietanen, Sari Savela ja Heli Kautonen.

OlenNainen -tapahtuma on naisten oma kohtaamispaikka, jossa elämää, arkea ja uskoa sekä itseä tarkastellaan naisen näkökulmasta. Mukana Suomen Raamattuopistolta evankelista, naistyön koordinaattori Anne Pohtamo-Hietanen ja seurakuntalainen.fi-uutisverkkosivuton päätoimitttaja Sari Savela.

Päivässä teemoja alustavat Anne Pohtamo-Hietanen ja Sari Savela. OlenNainen tapahtuman -teemoja ovat mm. Rukous kantaa ja kannattaa aina sekä Miten selvityä naisena monien haasteiden keskellä.

Ilmoittautuminen 12.11.2021 mennessä Heli Kautonen, p.050 3531328 tai heli.kautonen@evl.fi.
Tilaisuuden yhtydessä on omakustanteinen ruokailu ja kahvi, yht. 12 €. Ruoka-aineallergiat tekstiviestilä emäntä Leena Rauniolle p 050 596 5348. 12.11. mennessä.

Tilaisuudessa mahdollisuus antaa lahja Suomen RAamattuopiston naistyölle. Hyviä hankintoja Raamattuopiston kirjapöydästä.