Koululaisten Kauneimmat Joululaulut

Pyhän Ristin kirkko

Tule mukaan etäyhteydellä

Koululaisten Kauneimpia Joululaulut lauletaan etäyhteydellä 8.12.

Tervetuloa laulamaan Kauneimpia Joululauluja keskiviikkona 8. joulukuuta klo 9.30. Tänä vuonna toteutamme Koululaisten Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuden hybriditilaisuutena - Sänkikankaan koulu on laulamassa kirkossa, Kuusamon muilla koululaisilla on mahdollisuus laulaa kouluilla yhdessä oman luokkansa kanssa. Tilaisuutta voi siis seurata seurakunnan kotisivuilta osoitteesta: https://www.kuusamonseurakunta.fi/tule-mukaan/kauneimmat-joululaulut/koululaisten-kauneimmat . Tilaisuuden kesto on noin 45 minuuttia.

Nyt kartoitamme osallistujamäärää, jotta osaamme lähettää oikean määrän vihkoja oikeille kouluille ja luokille. Jos porukkanne haluaa osallistua tilaisuuteen, toivomme teidän ilmoittavan 30.11. mennessä tai oikeastaan mahdollisimman pian meille asiasta. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen heidi.sakkila@evl.fi. Lähetämme teille lauluvihkoja, jotta voitte yhdessä osallistua tilaisuuteen laulamalla yhdessä meidän muiden kanssa. Voitte myös sopia Heidin kanssa lauluvihkojen hakemisesta seurakuntatalolta, jos se on järkevämpää.

Koululuokkanne on tervetullut osallistumaan tilaisuuteen seuraamalla striimiä luokassa (striimin osoite ylempänä) ja halutessanne voitte lähettää omasta kisakatsomostanne kuvia, jotka sittemmin näytämme jossain kohtaa tilaisuutta/lähetystä. Kuvat tulee lähettää 8.12. klo 9.35 mennessä osoitteeseen kaisa.maatta@evl.fi. Otsikko: Koululaisten kjl. Viestikenttään toivotaan kirjoitettavan lisätietoja mistä koulusta, mikä luokka ja jos on jotain erityistä huomioitavaa tai terveisiä. Tunnelmakuvia näytetään lähetyksen aikana. Teemme koosteen tilaisuuden juontajalle tilaisuuden aikana. Toiveena, että lähetetyt kuvat olisivat vaakatasossa.

Koska kyseessä on julkinen tilaisuus ja striimi, jota voi katsoa kaikki halukkaat, huolehdittehan, että kaikki kuvassa näkyvät oppilaat saavat näkyä lähetyksessä. Tilaisuudesta julkaistaan jälkitallenne seurakunnan kotisivuilla ja tallenne on katsottavissa 7.1.2021 saakka. Lisätietoja striimistä saat Kaisa Määtältä 0503105885.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksien merkitys ei ole pelkästään joulumielen tuominen suomalaisille laulajille. Tilaisuuksien tuotolla tuetaan heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja perheitä kehitysmaissa. Lahjan vie perille Suomen Lähetysseura. Kauneimmat Joululaulut -vihkossa kerrotaan erilaisista lahjoittamismahdollisuuksista. Voisiko teidän luokassa tai koulussa tarjota Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuden yhteydessä oppilaille ja henkilökunnalle mahdollisuuden osallistua kolehtiin? Tapa on vapaa ja autamme tarvittaessa.

Toivottavasti tavataan striimin äärellä!

Hyvää joulunodotusta toivottaa Koululaisten Kauneimmat Joululaulut -tiimi