Valoa Ukrainaan muistotilaisuus

Valoa ukrainaan

Pyhän Ristin kirkko

Valoa Ukrainaan - kynttilätapahtuma Ukrainan tueksi

Tervetuloa sytyttämään muistokynttilä Ukrainan tueksi hyökkäyksen alkamisen vuosipäivänä enkelipatsaalla Pyhän Ristin kirkon vierellä. Valoa Ukrainaan-tapahtuma järjestetään yhteistyössä Ukrainan yhdistys Suomessa ry:n ja Pohjois-Pohjanmaan Ukrainalaisten yhdistys ry:n kanssa.

Sytytämme yhdessä kynttilät symbolina tuesta Ukrainalle. Kellojen soiton ja kynttilöiden jälkeen rauhankulkue kirkon portaille, jossa rukoushetki. Ukrainalaiset kertovat kokemuksiaan sodan ajalta. Osallistumalla edistämme yhtenäisyyden ja empatian osoitusta Ukrainalle.

Tapahtumassa mukana paikallisia ukrainalaisia, KAO opettaja Regina Yarotskaya, pastori Marja-Leena Tahkola, lähetyssihteeri Pirkko Jaurakkajärvi ja suntio Maija Suutari.
Oma kynttilä mukaan.
  • Nuorille Nuorille