Aloita pääsiäiseen laskeutuminen hiljaisuuden retriitillä Lapiosalmen matkailukeskuksessa Posiolla                 27.3.20 klo 18 - 29.3.20 klo 15

Mikä on hiljaisuuden retriitti?

Hiljaisuuden retriitti on yleensä viikonvaihteen mittainen vetäytyminen pois arjen rutiineista ja kiireistä. Retriitti voi olla osallistujalle paikka levähtää ja kuunnella itseään ja Jumalaa kaikessa rauhassa. Aloitusilta on vielä hiljaisuuteen laskeutumisen, informaation ja keskustelun aikaa. Myöhemmin illalla alkaa hiljentyminen, johon jokainen osallistuja sitoutuu. Keskustelemattomuus ulottuu sunnuntain iltapäivään saakka. Retriitin päiväohjelma koostuu säännöllisistä messuista, rukoushetkistä ja yhteisistä aterioista. Jokaisella osanottajalla on oma huone ja päivien ohjelmaan on aina varattu runsaasti aikaa esim. lukemiseen, ulkoiluun ja omaan oleskeluun.

Ilmoittautuminen:

• sitovat ilmoittautumiset 6.3.20 mennessä kirkkoherranvirastoon  puh. 050 310 5811 , paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
  • pyydämme myös kaikkia suullisesti mukaan ilmoittautuneita vahvistamaan osallistumisensa kirkkoherranvirastoon 6.3.20 mennessä
  • ilmoittautumisen yhteydessä kerätään tiedot erityisruokavalioista

Täysihoitopaketti 100 € / hlö, sisältää majoituksen ja ruokailut sekä saunan la iltana (osallistujat tuovat mukanaan omat liinavaatteet ja pyyhkeen)

Maksu seurakunnan tilille  FI60 5194 0710 0032 57    9.3.2020 mennessä

Viestikenttään teksti: Retriitti Lapiosalmella  ja oma nimi

Retriitin ohjaavat pastori Jari Lappalainen ja seurakunnan vapaaehtoinen, psykologi Paula Koutaniemi

Lisätietoja retriitistä antaa pastori Jari Lappalainen (puh. 050 310 5885)

Lämpimästi tervetuloa mukaan viivähtämään hetki kiireettömyydessä ja tutustumaan retriitin maailmaan

Koululaisten kesätoiminta ajalla 8.6.-26.6.2020

21.1.2020 09.56

Toiminta aloitetaan aamulla klo 9, kokoonnutaan seurakuntatalon pieneen saliin. Pidämme yhteisen hartauden päivän aluksi. Lounaan syömme klo 11 ja välipalan klo 14. Pelaaminen, ulkoleikit, jalkapallon peluut ja kaikki muu toiminta on päivän aikana. Toiminta loppuu klo 15.

Toimintapäivän hinta on 5e/läsnäolopäivä, kirkkoon kuulumattomat maksavat 10e/läsnäolopäivä. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä varattujen päivien mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset ja lisätietoa ma 3.2. 2020 alkaen; p. 050 5965349/Satu tai satu.koski(at)evl.fi

Ilmoita lapsen nimi + ikä +osoite + osallistumispäivät sekä ruoka-allergiat. Toimintaan otetaan mukaan 20 koululaista. Ennen toiminnan alkua lapselle tulee kirje kotiin, jossa kirjallinen ilmoittautumislomake sekä lisätietoa toiminnasta.