Aloita pääsiäiseen laskeutuminen hiljaisuuden retriitillä Lapiosalmen matkailukeskuksessa Posiolla                 27.3.20 klo 18 - 29.3.20 klo 15

Mikä on hiljaisuuden retriitti?

Hiljaisuuden retriitti on yleensä viikonvaihteen mittainen vetäytyminen pois arjen rutiineista ja kiireistä. Retriitti voi olla osallistujalle paikka levähtää ja kuunnella itseään ja Jumalaa kaikessa rauhassa. Aloitusilta on vielä hiljaisuuteen laskeutumisen, informaation ja keskustelun aikaa. Myöhemmin illalla alkaa hiljentyminen, johon jokainen osallistuja sitoutuu. Keskustelemattomuus ulottuu sunnuntain iltapäivään saakka. Retriitin päiväohjelma koostuu säännöllisistä messuista, rukoushetkistä ja yhteisistä aterioista. Jokaisella osanottajalla on oma huone ja päivien ohjelmaan on aina varattu runsaasti aikaa esim. lukemiseen, ulkoiluun ja omaan oleskeluun.

Ilmoittautuminen:

• sitovat ilmoittautumiset 6.3.20 mennessä kirkkoherranvirastoon  puh. 050 310 5811 , paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
  • pyydämme myös kaikkia suullisesti mukaan ilmoittautuneita vahvistamaan osallistumisensa kirkkoherranvirastoon 6.3.20 mennessä
  • ilmoittautumisen yhteydessä kerätään tiedot erityisruokavalioista

Täysihoitopaketti 100 € / hlö, sisältää majoituksen ja ruokailut sekä saunan la iltana (osallistujat tuovat mukanaan omat liinavaatteet ja pyyhkeen)

Maksu seurakunnan tilille  FI60 5194 0710 0032 57    9.3.2020 mennessä

Viestikenttään teksti: Retriitti Lapiosalmella  ja oma nimi

Retriitin ohjaavat pastori Jari Lappalainen ja seurakunnan vapaaehtoinen, psykologi Paula Koutaniemi

Lisätietoja retriitistä antaa pastori Jari Lappalainen (puh. 050 310 5885)

Lämpimästi tervetuloa mukaan viivähtämään hetki kiireettömyydessä ja tutustumaan retriitin maailmaan

Syksyllä 2020 nuorten kanssa Kalevalaan

23.1.2020 16.41

Lähde mukaan tutustumaan naapurimaahamme sekä ystävyysseurakuntamme lapsiin ja nuoriin.

Seurakunnan jäsenelle matkan hinta on n. 100€/hlö (150€/hlö ei jäsen) + passi ja matkavakuutus Venäjän viisumia varten.

Osallistumismaksu sisältää matkat, majoituksen Kalevalan kirkossa, ruokailut sekä ryhmäviisumin.

Keräämme yhdessä matkarahaa erilaisilla myyjäisillä yms., jotta saisimme osallistumismaksua jokaisen osalta pienemmäksi.

Mukaan voi ilmoittautua -05 syntyneet ja sitä vanhemmat nuoret. Projektiin mahtuu yhteensä 15 nuorta. Ilmoittautumiset to 27.2.2020 mennessä Leilalle p. 050 591 3443 tai leila.harjumaa@evl.fi.

Projektiin sitoutumismaksu 20€/hlö maksetaan pian ilmoittautumisen jälkeen.

Retki tehdään yhteistyössä lähteystyön kanssa.

Lisätietoja Leila Harjumaa p. 050 5913443.