Aloita pääsiäiseen laskeutuminen hiljaisuuden retriitillä Lapiosalmen matkailukeskuksessa Posiolla                 27.3.20 klo 18 - 29.3.20 klo 15

Mikä on hiljaisuuden retriitti?

Hiljaisuuden retriitti on yleensä viikonvaihteen mittainen vetäytyminen pois arjen rutiineista ja kiireistä. Retriitti voi olla osallistujalle paikka levähtää ja kuunnella itseään ja Jumalaa kaikessa rauhassa. Aloitusilta on vielä hiljaisuuteen laskeutumisen, informaation ja keskustelun aikaa. Myöhemmin illalla alkaa hiljentyminen, johon jokainen osallistuja sitoutuu. Keskustelemattomuus ulottuu sunnuntain iltapäivään saakka. Retriitin päiväohjelma koostuu säännöllisistä messuista, rukoushetkistä ja yhteisistä aterioista. Jokaisella osanottajalla on oma huone ja päivien ohjelmaan on aina varattu runsaasti aikaa esim. lukemiseen, ulkoiluun ja omaan oleskeluun.

Ilmoittautuminen:

• sitovat ilmoittautumiset 6.3.20 mennessä kirkkoherranvirastoon  puh. 050 310 5811 , paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
  • pyydämme myös kaikkia suullisesti mukaan ilmoittautuneita vahvistamaan osallistumisensa kirkkoherranvirastoon 6.3.20 mennessä
  • ilmoittautumisen yhteydessä kerätään tiedot erityisruokavalioista

Täysihoitopaketti 100 € / hlö, sisältää majoituksen ja ruokailut sekä saunan la iltana (osallistujat tuovat mukanaan omat liinavaatteet ja pyyhkeen)

Maksu seurakunnan tilille  FI60 5194 0710 0032 57    9.3.2020 mennessä

Viestikenttään teksti: Retriitti Lapiosalmella  ja oma nimi

Retriitin ohjaavat pastori Jari Lappalainen ja seurakunnan vapaaehtoinen, psykologi Paula Koutaniemi

Lisätietoja retriitistä antaa pastori Jari Lappalainen (puh. 050 310 5885)

Lämpimästi tervetuloa mukaan viivähtämään hetki kiireettömyydessä ja tutustumaan retriitin maailmaan

Sählykerho peruttu

30.1.2020 14.33