Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna
ma-ke ja pe klo 9.00-15.00,
to suljettu

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut:

Kuolleet:

Aaro Jaakko Lehtineva Vuotunginkylästä 88 v.

Seppo Ponteva Kajava Heikkilänkylästä 80 v.

Eero Juhani Tyrväinen Kantokylästä 80 v.

Iiris Helena Lehtoaho Vasaraperänkylästä 59 v.

Haudatut:

Nilon hautausmaa: Pe 10.1. haudattiin Seppo Ponteva Kajava, siunauksen toimitti

pastori Jari Lappalainen

Ristikankaan hautausmaa: La 11.1. haudattiin Eero Juhani Tyrväinen, siunauksen

toimitti rovasti Jorma Kiviranta. Samana päivänä haudattiin Niilo Olavi Tyni, siunauksen

toimitti kappalainen Marika Villikka