Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna
ma-ke ja pe klo 9.00-15.00,
to suljettu

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut:

Siina Evelia Kantola

Linnea Karoliina Määttä

Kuolleet:

Sulo Veikko Polo Irninkylästä 89 v.

Yrjö Henrikki Karjalainen Vasaraperänkylästä 77 v.

Haudatut:

Nilon hautausmaa: Pe 31.5. haudattiin Elvi Katariina Kantola, siunauksen toimitti

kirkkoherra Taina Manninen. Samana päivänä haudattiin Yrjö Henrikki Karjalainen,

siunauksen toimitti pastori Jari Lappalainen. La 1.6. haudattiin Sulo Veikko Polo,

siunauksen toimitti kirkkoherra Taina Manninen