Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna
ma-ke ja pe klo 9.00-15.00,
to suljettu

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut:

Kasper Johannes Nevala

Amanda Enna Aurora Jaakkola

Kuolleet:

Impi Pesonen Irninkylästä 97 v.

Hilma Mustaniemi Tikkurilan seurakunnasta  96 v.,

Eija Maritta Niemelä Kirkonkylästä 71 v.

Haudatut:

Vanha hautausmaa: Pe 5.4. haudattiin Kerttu Korva, siunauksen toimitti pastori Anni  Rimpiläinen. Pe 12.4. haudattiin Sami Mikael Määttä, siunauksen toimitti kirkkoherra  Taina Manninen. La 13.4. haudattiin Juha Aarne Olavi Nevala, siunauksen toimitti kappalainen Marika Villikka

Ristikankaan hautausmaa: Pe 12.4. haudattiin Sulo Edvard Lehto, siunauksen

toimitti kappalainen Marika Villikka. La 13.4. haudattiin Eija Maritta Niemelä, siunauksen

toimitti kirkkoherra Taina Manninen