Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna
ma-ke ja pe klo 9.00-15.00,
to suljettu

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut:

Rasmus Väinö Aleksanteri Virtanen

Kuolleet:

Ali Arvi Ronkainen Kuolionkylästä  88 v.,

Jaana Sirpa Kyllikki Ronkainen Kirkonkylästä 54 v.

Haudatut:

Vanha hautausmaa: La 30.11. haudattiin Ali Arvi Ronkainen, siunauksen toimitti

pastori Heli Kautonen

Ristikangas: La 30.11. haudattiin Harri Olavi Kilpivaara, siunauksen toimitti pastori

Anni Rimpiläinen