Avoimet työpaikat

Kuusamo sijaitsee Koillismaan ylänköalueella. Luonnonkaunis ympäristö kutsuu kirkkaitten vesien ääreen ja vaaramaisemat tarjoavat samoilijalle haastetta niin kesällä kuin talvella. Kuusamossa on kaksi kirkkoa; taajamassa Pyhän Ristin kirkko ja Käylän kylässä rajaseutukirkko leirikeskuksen yhteydessä. Seurakuntamme ikä on 300 vuotta ja tällä hetkellä Kuusamon seurakunnassa on noin 13 000 jäsentä. Seurakuntamme työntekijäjoukko on noin 40 henkilöä.

Avoimet virat

Kesätyöpaikat

Etsimme joukkoomme joustavaa ja innostunutta lastenohjaajan sijaista!

Kuusamon seurakunnassa on avoinna lastenohjaajan sijaisuus. Sijaisuus on 60%. Aloitus 10.8. tai 17.8. Sijaisuus kestää 28.2.2021 asti.

Lastenohjaajan sijainen työskentelee pääsääntöisesti kolmena päivänä viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Keskiviikkoisin on aina iltatöitä. Satunnaisesti työtehtäviä voi olla myös viikonloppuna. Työtehtävät ovat alakouluikäisten, alle kouluikäisten ja perheiden parissa.

Lastenohjaajan sijainen työskentelee viikon aikana sekä itsenäisesti että eri työparien kanssa. Musiikillisista taipumuksista ja esiintymisvalmiudesta on työssä hyötyä. Työssä tarvitaan kykyä reagoida nopeasti ja vastuullisesti erilaisissa lapsiryhmissä esiin tulevissa tilanteissa. Työtä tehdään Nilon kerhopisteessä sekä seurakuntatalolla.

Toimen palkkaus on vaativuusryhmän 402 mukainen. Viikkotyöaika on 23 h 15 min. Kelpoisuusehtona lastenohjaajan sijaisuuteen on lapsi- ja perhetyön perustutkinto, nykyinen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto tai aikaisempi, piispainkokouksen hyväksymä lastenohjaajan koulutus. Alalle opiskelevat voidaan tarvittaessa ottaa huomioon.

Sijaiseksi valittavan henkilön on oltava ev. lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoa sijaisuudesta voit kysyä kasvatusjohtaja Marika Villikalta p. 050 4334 724 su 5.7. klo 15–17 tai ke 5.8. klo 9–11. Hakuaika päättyy ke 5.8. klo 15. Haku vain KirkkoHr:n kautta. Mahdolliset haastattelut pidetään to 6.8. klo 9–12 välillä.

Pyhän Ristin kirkko