Avoimet työpaikat

Kuusamo sijaitsee Koillismaan ylänköalueella. Luonnonkaunis ympäristö kutsuu kirkkaitten vesien ääreen ja vaaramaisemat tarjoavat samoilijalle haastetta niin kesällä kuin talvella. Kuusamossa on kaksi kirkkoa; taajamassa Pyhän Ristin kirkko ja Käylän kylässä rajaseutukirkko leirikeskuksen yhteydessä. Seurakuntamme ikä on 300 vuotta ja tällä hetkellä Kuusamon seurakunnassa on noin 13 000 jäsentä. Seurakuntamme työntekijäjoukko on noin 40 henkilöä.

Avoimet virat

Kuusamon seurakunnassa on avoinna I kanttorin virka (B-virka). Hakuaika on 13.-31.1.2020.

Virka täytetään 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuusamossa kirkkomusiikki on tärkeä osa seurakunnan toimintaa ja puitteet kanttorin työlle ovat kunnossa. Kuusamon Pyhän Ristin kirkon urut ovat 43-äänikertaiset, kolme sormiota ja ne ovat valmistuneet vuonna 1991, rakentajana Veikko Virtasen urkurakentamo. Rajaseutukirkkomme sijaitsee Pohjois-Kuusamossa, Käylässä (jumalanpalveluksia noin kerran kuussa). Seurakunnassamme on kolme kanttorin virkaa.

I kanttorilta odotamme taitoa ja hyvää asennetta jumalanpalveluselämän rikkaaseen musiikilliseen suunnitteluun ja toteutukseen, innostavaa ja kehittävää otetta oppimishaluisen Kirkkokuoron sekä perinteitä vaalivan Veteraanimieslaulajien johtamiseen ja näkyä monipuolisen konserttielämän järjestämiseen.  I kanttorin tehtäviin kuuluu seurakunnan urkujen ja pianojen huollon järjestäminen. Muusta työalavastuusta voidaan neuvotella.

Arvostamme tiimiosaamista, vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä omassa työyhteisössä että eri toimijoiden kanssa. Virkaan valittavalta odotetaan valmiuksia ja taitoja kehittää monipuolisesti seurakunnan musiikkielämää. Virassa tarvitaan laaja-alaista hengellisen musiikin hallintaa sekä viestinnällisiä taitoja.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (nro 123 8.12.2015) mukainen ylempi korkeakoulututkinto. Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavalta vaaditaan lääkärintodistus terveydentilasta ja rikosrekisteriote.

Haastattelut toteutetaan viikolla 7.

Hakemukset lähetetään Kirkko HR:n kautta, otamme vastaan sähköisiä hakemuksia. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään perjantaina 31.1.2020 klo 16.

Lisätietoja antaa julistusjohtaja Anni Rimpiläinen, p. 040 538 2278 tai kirkkoherra Taina Manninen, p. 050 3105814.

Avoimena myös määräaikainen leirimuusikon virka. Lisätietoja.

Kesätyöpaikat

Pyhän Ristin kirkko