Avoimet työpaikat

Kuusamo sijaitsee Koillismaan ylänköalueella. Luonnonkaunis ympäristö kutsuu kirkkaitten vesien ääreen ja vaaramaisemat tarjoavat samoilijalle haastetta niin kesällä kuin talvella. Kuusamossa on kaksi kirkkoa; taajamassa Pyhän Ristin kirkko ja Käylän kylässä rajaseutukirkko leirikeskuksen yhteydessä. Seurakuntamme ikä on 300 vuotta ja tällä hetkellä Kuusamon seurakunnassa on noin 13 000 jäsentä. Seurakuntamme työntekijäjoukko on noin 40 henkilöä.

Avoimet virat

C-kanttorin viransijaisuus 1.5.2019 - 31.5.2020  tai sopimuksen mukaan

Sinä C-kanttorin pätevyyden omaava tai ammattiin kohta valmistuva henkilö.

Olisitko halukas testaamaan taitojasi ja oppimaan kanttorin työtä hyvässä kollegojen tiimissä ja laulavassa seurakunnassa? Nyt siihen on oiva mahdollisuus, sillä
Kuusamon seurakunnassa on haettavana C-kanttorin viransijaisuus ajalle 1.5.2019 - 31.5.2020 (tai sopimuksen mukaan).
Hakuaika tehtävään on 25.2. - 17.3.2019.

Kuusamossa kirkkomusiikki on tärkeä osa seurakunnan toimintaa ja puitteet kanttorin työlle ovat kunnossa. Myös työyhteisössä musiikki on keskeisellä sijalla.

Kuusamon Pyhän Ristin kirkon urut ovat 43-äänikertaiset, kolme sormiota ja ne ovat valmistuneet vuonna 1991, rakentajana Veikko Virtasen urkurakentamo. Rajaseutukirkkomme sijaitsee Pohjois-Kuusamossa, Käylässä (jumalanpalveluksia noin kerran kuussa). Seurakunnassamme on kolme kanttorin virkaa.

C-kanttorin viransijaiselta toivomme pätevyyttä tehtävään tai jo pitkälle edenneitä alan opintoja. Etsimme kanttoritiimiimme yhteistyökykyistä, mielellään monipuolisen musiikillisen osaamisen omaavaa henkilöä. C-kanttorin tehtäviin kuuluvat erityisesti messut ja kirkolliset toimitukset. Toivomme, että virkaan valittava henkilö voisi myös johtaa kuoroa ja vastata messubändin toiminnasta.

Viransijaisuuteen valittavalta henkilöltä vaaditaan lääkärintodistus terveydentilasta ja rikosrekisteriote.
Koeaika on 2 kk. Palkkaluokka 503.

Hakemukset lähetetään Kirkko HR:n kautta. Hakuilmoitus löytyy osoitteesta www.evl.rekry.fi/avoimettyöpaikat

Otamme vastaan sähköisiä hakemuksia. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 17.3.2019 klo 16.00.
Lisätietoja antaa viikoilla 9 ja 11 julistusjohtaja Anni Rimpiläinen, p. 040 538 2278 tai kirkkoherra Taina Manninen, p. 050 310 5814.

Kesätyöpaikat

Pyhän Ristin kirkko