Aikuistyö

Rukousta, piirejä, iltoja, keskusteluapua ja monenlaista toimintaa. Haluatko rikastuttaa elämääsi ja saada eväitä oman itsesi hoitamiseen ja hengellisen elämäsi syventämiseen? Tervetuloa mukaan!

maisema

Tule mukaan aikuistyön toimintaan

Raamattu-, keskustelu- ja rukouspiirit ovat keskinäisen kanssakäymisen ja rohkaisun iltoja. Illat kokoontuvat erikseen ilmoitettuna aikoina joko seurakunnan ryhmätilassa, takkahuoneessa tai muussa ilmoitetussa paikassa.

Naisten raamattu- ja keskustelupiiri,

Kokoontuu säännöllisesti joka sunnuntai seurakuntatalon takkahuoneella kello 18.00 - 20.00.

Rukouskolmikot

Rukouskolmikot kokoontuvat eri puolilla kaupunkia joka viikko. Yhteyshenkilö Anne Kananen p. 040 9613 258.

Miesten kahvitauko. Juttelua sanan äärellä yhdessä muiden kanssa. Torstaisin klo. 18.00 Teamsissa.

Miesten Kahvitauko

Miesten Teamsissa kokoontuva kahvittelu- ja keskusteluhetki kerran viikossa. Kokoonnumme torstaisin klo 18.00 viikoittain vaihtuvan teeman ääreen. Raamattualustus. Keitä itsellesi kuppi kahvia ja tuo syvälliset ajatuksesi toisten kanssa jaettaviksi.

Osallistuminen: Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen mauno.lehto@evl.fi Saat joka viikko sähköpostiisi linkin seuraavaan Teamsissa tapahtuvaan Miesten Kahvitaukoon.

Mikäli tarvitset apua Teamsin käyttöön, niin mainitse siitä sähköpostissa. Saat apua.

Miestenpiiri (tauolla kokoontumisrajoitusten ajan)

Miestenpiiri kokoontuu ryhmätilassa joka toinen maanantai kello 18.00 - 20.00. (parittomat viikot)

Ryhmätila sijaitsee seurakuntatalon viereisessä asuinkerrostalossa. (Ensimmäinen rappu, alakerran oikean puoleinen asunto)

Miesten sana- ja saunapiiri (tauolla kokoontumisrajoitusten ajan)

Kuukauden viimeinen tiistai, klo 18.30 Tropiikin Jasmin-saunaosasto.

Kylpyläntie 5, 93600 Kuusamo