Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna
ma-ti ja pe klo 9.00-15.00,
ke klo 9.00-17.00, to suljettu

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut

Minka Marjatta Koramo

Kuolleet

Tauno Johannes Kärnä Kirkonkylästä 87 v

Veli Kalevi Puustjärvi Kirkonkylästä 86 v.

Anja Kurvinen Kurvisenkylästä 83 v.

Haudatut

Ristikankaan hautausmaa: to 2.8. haudattiin Ella-Maria Pitkänen Rovaniemeltä,

siunauksen toimitti pastori Niko Seppä. La 4.8. haudattiin Tauno Johannes Kärnä

Kirkonkylästä, siunauksen toimitti kirkkoherra Taina Manninen. Samana päivänä