Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna

klo 9-15 ma-ke ja pe.

Asiointi muina aikoina ajanvarauksella.

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut

Kuolleet

Eero Lohilahti Kirkonkylästä 87 v.

Salli Kaarina Inget Kuolionkylästä 79 v.

Jouni Juhani Hannula Alakitkankylästä 77 v.

Timo Juhani Ylitolva Kirkonkylästä 72 v.

Ali Antero Karjalainen Kirkonkylästä 68 v.

Olavi Mikael Lohilahti Kirkonkylästä 52 v.

Haudatut

Vanha hautausmaa: To 17.9. haudattiin Jouni Juhani Hannula, siunauksen toimitti

pastori Heli Kautonen. Pe 18.9. haudattiin Erkki Siikaluoma, siunauksen toimitti

kirkkoherra Taina Manninen