Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna
ma-ti ja pe klo 9.00-15.00,
ke klo 9.00-17.00, to suljettu

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut

Aino Matilda Hyrkäs

Isla Erika Eveliina Ronkainen

Nuppu Auroora Karjalainen

Kuolleet

Elvi Matilda Pesonen Kirkonkylästä 92 v.

Heikki Mikael Mattila Kirkonkylästä 88 v.

Aila Anneli Mursu Kirkonkylästä 82 v.

Pirjo Tuulikki Virtanen Ruotsista 64 v.

Pertti Uolevi Kaikkonen Espoon tuomiokirkkoseurakunnasta  61 v.

Haudatut

Vanha hautausmaa:

Pe 14.9. haudattiin Aila Anneli Mursu Kirkonkylästä. Siunauksen toimitti kappalainen Marika Villikka.

Nilon hautausmaa:

Pe 14.9. haudattiin Pertti Uolevi Kaikkonen Espoosta. Siunauksen toimitti srk-pastori Heli Kautonen.

La 15.9. haudattiin Elvi Matilda Pesonen Kirkonkylästä. Siunauksen toimitti kirkkoherra Taina Manninen.

Ristikankaan hautausmaa:

To 13.9. haudattiin Pirjo Tuulikki Virtanen Ruotsista.