Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna
ma-ke ja pe klo 9.00-15.00,
to suljettu

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut:

Olivia Iida Adelia Käsmä

Justus Eeli Kalevi Hannula

Kuolleet:

Taimi Johanna Jaakkola Kemilänkylästä 97 v.

Anja Kestilä Kirkonkylästä 91 v.,

Matti Tumelius Kirkonkylästä 82 v.

Pentti Mustonen Kirkonkylästä 76 v.

Haudatut:

Vanha hautausmaa: Pe 17.5. haudattiin Anja Kestilä. Siunauksen toimitti kappalainen Marika Villikka.

Nilon hautausmaa: La 18.5 haudattiin Taimi Johanna Jaakkola. Siunauksen toimitti kirkkoherra Taina Manninen.