Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna
ma-ti ja pe klo 9.00-15.00,
ke klo 9.00-17.00, to suljettu

puh. 050 310 5811, 050 310 5812

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut:

Amalia Elvi Ulriikka Nissinen

Isla Amanda Tyni

Ella Helmi Annele Heino

Kuolleet:

Helli Ronkainen Kuolionkylästä 87 v.

Onni Kurvinen Ruotsista Göteborgista 84 v.

Irja Åkerlund Kirkonkylästä 77 v.

Haudatut:

Nilon hautausmaa: Pe 9.10. haudattiin Irja Åkerlund. Siunauksen toimitti srk-pastori Heli Kautonen.

La 10.11. haudattiin Helli Ronkainen. Siunauksen toimitti srk-pastori Anni Rimpiläinen.