Perhejuhlat ja hautajaiset

Kasteessa tapahtuvan seurakunnan jäseneksi ottamisen ja hautaan siunaamisessa tehtävän viimeisen palveluksen välille mahtuu monenlaista kohtaamista. Kodin siunaaminen, avioliiton solmimisen vuosipäivä ja hartaushetki surukodissa ovat esimerkkejä tilanteista joihin voi kutsua mukaan seurakunnan työntekijän.

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämäämme, muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Yhteystiedot kirkkoherranvirastoon:

Kirkkotie 1 B
93600 KUUSAMO

Avoinna

klo 9-15 ma-ke ja pe. Torstaisin suljettu

Asiointi muina aikoina ajanvarauksella.

kuusamon.seurakunta@evl.fi

Kastetut, kuolleet ja haudatut:

Kastetut:

Minea Aada Linnea Hentilä

Ava Greta Henrika Kylli

Kuolleet:

Aili Valpuri Kilpijärvi Kirkonkylästä 81 v.

Teuvo Rainer Kämäräinen Ruotsista 59 v.

Saila Marjatta Moilanen Kirkonkylästä 57 v.

Mika Kristian Törmänen Kirkonkylästä 42 v

Haudatut

Ristikankaan hautausmaa: Pe 26.2. haudattiin Mika Kristian Törmänen, siunauksen

toimitti pastori Heli Kautonen. La 27.2. haudattiin Saila Marjatta Moilanen, siunauksen