Nuori, tule mukaan!

Nuorten vaikuttajaryhmä

Seurakuntaan on perustettu vuoden 2021 aikana Nuorten vaikuttajaryhmä, joka ideoi ja suunnittelee seurakunnan toimintaa nuorille. Ryhmä ottaa myös kantaa muihinkin asioihin nuorten näkökulmasta. Vaikuttaminen on yhteinen asia! Mikäli haluat tulla mukaan ryhmään, ole yhteydessä Paulaan.

Muu toiminta

Nuorisotyö järjestää retkiä monenlaisiin tapahtumiin lähiseurakunnissa ja kauempanakin. Gospel-konsertit ja erilaiset nuorten tapahtumat huomioidaan toiminnassa.

Kouluilla tehtävä toiminta

Seurakunnan työntekijät pitävät päivänavauksia Kirkkokedon, Nilonkankaan, Tolpanniemen ja Torangin alakouluilla, Rukan ja Nilon yläkouluilla sekä lukiolla. Yläkouluilla on myös koulukummitoimintaa, jolla tarkoitetaan kouluilla konkreettisesti tehtävää nuorisotyötä. Koulujen kanssa on yhdessä sovittu yhteistyöstä ja pelisäännöistä. Koulukummina toimii Rukalla Päivi Raudaskoski, Nilolla Paula K Pesonen, Nilonkankaan alakoululla sekä Mäkelässä Leila Harjumaa ja Torangin alakoululla Satu Koski.

Erityisnuorisotyö

Kirkon erityisnuorisotyöllä tarkoitetaan lähimmäiskeskeistä nuorisotyötä, joka kohdistuu nuoriin, joiden voidaan olettaa olevan vaarassa syrjäytyä tai ovat alttiita joutumaan vaikeuksiin. Silloin, kun elämä potkii tai ahdistaa tai koet kiusaamista ei tarvitse olla yksin, seurakunnan nuorisotyö on käytettävissä elämän kipukohdissa ja tiukoissakin tilanteissa.

Partiotoiminta

Kuusamon seurakunta on partiolippukunta Kuusamon Tunturisiskojen ja -veikkojen taustayhteisö. Seurakunta avustaa toimintaa taloudellisesti ja yhden nuorisotyönohjaajan työhön kuuluu partiotyö.

Voit tutustua lippukuntaan facebookissa: Kuusamon Tunturisiskot ja -veikot, instagramissa: tunturisiskotjaveikot tai www.ktsv.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lippukunnanjohtaja Lotta Sumioinen p. 045 161 2002 

Jäsenrekisterinhoitaja Leila Harjumaa p. 050 591 3443

Nuorisotilan biljardipöytä, värikkäät sohvat ja isot pehmoeläimet tuhatjalkaiset ja yksisarvinen.

Ota yhteyttä

Vt. diakoniatyöntekijä
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Nuorisotyö