Nuori, tule mukaan!


Iltamessu


Kerran kuukaudessa järjestetään torstaisin klo 18.00 iltamessu Pyhän Ristin kirkossa tai seurakuntatalon isossa salissa. Messun palvelutehtävissä toimivat vapaaehtoiset seurakunnan nuoret ja aikuiset. Messun musiikista vastaa messubändi.

Wanhat

Wanhojen toimintaan ovat tervetulleita 17-vuotiaat ja sitä vanhemmat nuoret. Osallistumiseen ei vaadita aiempaa isoskoulutusta tai toimintaa seurakunnassa. Kokoonnumme noin kerran kuussa ja osallistumme erilaisiin tapahtumiin, leireihin sekä retkiin.

Muu toiminta

Nuorisotyö järjestää retkiä monenlaisiin tapahtumiin lähiseurakunnissa ja kauempanakin. Gospel-konsertit ja erilaiset nuorten tapahtumat huomioidaan toiminnassa.

 

Messujen ajankohdat löydät koulusi ilmoitustaululta, seurakunnan nettisivujen tapahtumakalenterista ja facebook-sivuilta.

Kouluilla tehtävä nuorisotyö

Seurakunnan työntekijät pitävät päivänavauksia Kirkkokedon, Nilonkankaan, Tolpanniemen ja Torangin alakouluilla, Rukan ja Nilon yläkouluilla sekä lukiolla. Yläkouluilla on myös koulukummitoimintaa, jolla tarkoitetaan kouluilla konkreettisesti tehtävää nuorisotyötä. Koulujen kanssa on yhdessä sovittu yhteistyöstä ja pelisäännöistä. Koulukummina toimii Rukalla Kaisa Määttä ja Nilolla Leila Harjumaa. Lisäksi Nilonkankaan, Kirkkokedon ja Torangin alakouluilla koulukummina toimii Jaana Voutilainen.

Erityisnuorisotyö

Kirkon erityisnuorisotyöllä tarkoitetaan lähimmäiskeskeistä nuorisotyötä, joka kohdistuu nuoriin, joiden voidaan olettaa olevan vaarassa syrjäytyä tai ovat alttiita joutumaan vaikeuksiin. Silloin, kun elämä potkii tai ahdistaa ei tarvitse olla yksin, seurakunnan nuorisotyö on käytettävissä elämän kipukohdissa ja tiukoissakin tilanteissa.

Partiotoiminta

Kuusamon seurakunta on partiolippukunta Kuusamon Tunturisiskojen ja -veikkojen taustayhteisö. Seurakunta avustaa toimintaa taloudellisesti ja yhden nuorisotyönohjaajan työhön kuuluu partiotyö.

Voit tutustua lippukuntaan facebookissa: Kuusamon Tunturisiskot ja -veikot, instagramissa: tunturisiskotjaveikot  tai www.ktsv.fi

Lippukunnanjohtaja Jaana Korpela p.040 820 4088 

Jäsenrekisterinhoitaja Leila Harjumaa p. 050 591 3443

 

Nuorisotyönohjaaja
Kirkkotie 1 A
93600 Kuusamo

Nuorisotyö ja partio