Nuori, tule mukaan!

Nuorten Olkkari

Nuorisotilalla pidetään nuorille Olkkaria avoinna perjantaisin klo 14-18. Voit tulla piipahtamaan tai viettämään aikaa muiden seurassa pitempäänkin. Olkkarissa on vapaata oleilua pelaamisen ja juttelun merkeissä. Jossain vaiheessa pidämme pienen hartaushetken. Rippikoululaiset saavat merkinnän muihin tilaisuuksiin tunnin oleilun jälkeen.

Tarjolla on ainakin kahvia, mehua, teetä, keksejä ja popcorneja. 

Nuorten vaikuttajaryhmä

Seurakuntaan on perustettu vuoden 2021 aikana Nuorten vaikuttajaryhmä, joka ideoi ja suunnittelee seurakunnan toimintaa nuorille. Ryhmä ottaa myös kantaa muihinkin asioihin nuorten näkökulmasta. Vaikuttaminen on yhteinen asia! Mikäli haluat tulla mukaan ryhmään, ole yhteydessä Leilaan.

Nuorten palveluryhmä

Tule mukaan nuorten vapaaehtoisten palveluryhmään. Viemme iloa ja apua vanhusten yksiköihin, kotona asuville ja kaikille sitä tarvitseville. Tuo omat taitosi ja innostuksesi muiden iloksi. Lisätietoja Leilalta p. 050 591 3443.

Muu toiminta

Nuorisotyö järjestää retkiä monenlaisiin tapahtumiin lähiseurakunnissa ja kauempanakin. Gospel-konsertit ja erilaiset nuorten tapahtumat huomioidaan toiminnassa.

Kouluilla tehtävä toiminta

Seurakunnan työntekijät pitävät päivänavauksia Kirkkokedon, Nilonkankaan, Tolpanniemen ja Torangin alakouluilla, Rukan ja Nilon yläkouluilla sekä lukiolla. Yläkouluilla on myös koulukummitoimintaa, jolla tarkoitetaan kouluilla konkreettisesti tehtävää nuorisotyötä. Koulujen kanssa on yhdessä sovittu yhteistyöstä ja pelisäännöistä. Koulukummina toimii Rukalla Päivi Raudaskoski, Nilolla Leila Harjumaa, Nilonkankaan alakoululla Tarja Kuusisto ja Torangin alakoululla Satu Koski.

Erityisnuorisotyö

Kirkon erityisnuorisotyöllä tarkoitetaan lähimmäiskeskeistä nuorisotyötä, joka kohdistuu nuoriin, joiden voidaan olettaa olevan vaarassa syrjäytyä tai ovat alttiita joutumaan vaikeuksiin. Silloin, kun elämä potkii tai ahdistaa ei tarvitse olla yksin, seurakunnan nuorisotyö on käytettävissä elämän kipukohdissa ja tiukoissakin tilanteissa.

Partiotoiminta

Kuusamon seurakunta on partiolippukunta Kuusamon Tunturisiskojen ja -veikkojen taustayhteisö. Seurakunta avustaa toimintaa taloudellisesti ja yhden nuorisotyönohjaajan työhön kuuluu partiotyö.

Voit tutustua lippukuntaan facebookissa: Kuusamon Tunturisiskot ja -veikot, instagramissa: tunturisiskotjaveikot tai www.ktsv.fi

Lippukunnanjohtaja Lotta Sumioinen p. 045 161 2002 

Jäsenrekisterinhoitaja Leila Harjumaa p. 050 591 3443

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Nuorisotyö ja partio