Kuuntele Pyhän Ristin kirkon verkkokirkkolähetyksiä

Kaikki messut ja musiikkitilaisuudet kuultavissa reaaliaikaisesti verkon kautta.

Paina tästä lähetys kuuluviin:

Paina Play-nappia avataksesi nettiradion:

Avaa tietokoneesi soitinohjelmistoon...

(soitin toimii vasta, kun lähetys on kirkosta on kytketty päälle)

Ajankohtaiset lähetykset ja virsinumerot:

Hartaus verkkokirkon kautta

ma 6.4. klo 19 Pyhän Ristin kirkossa. Hiljaisen viikon hartaus, Taina Manninen ja Maria Suviaro

Virret: 56:1,2,8, 57:1,2, 56:6, 907, 79:12-14

Lasten pääsiäiskirkko

ti 7.4. klo 9.30 Pyhän Ristin kirkossa. Laulut: Syttyy kynttilä, Kohti pääsiäistä, Risti, Lensi maahan enkeli. Voit myös katsoa striimauksen, tallenteen tai kuvia täältä.

Nuorten pääsiäiskirkko

ti 7.4. klo 19.00 Pyhän Ristin kirkossa. Virret: 15, 959, 77, 960, 907 ja 88. Voit katsomassa striimauksen Instragramissa, kuusamonsrknuoret.

Sävelhartaus verkokirkon kautta

ke 8.4. klo 19.00 Pyhän Ristin kirkossa. Hiljaisen viikon hartaus, Lauri Turpeinen, Laura Piilonen, Laura Tornberg ja Anni Rimpiläinen.

Hartauden ohjelma tulee tähän näkyviin myöhemmin. Tilaisuus suoratoistetaan myös Facebookissa Kuusamon Luterilainen seurakunta- tilillä.