linkki lähetykseenPaina Play-nappia avataksesi nettiradion:

Avaa tietokoneesi soitinohjelmistoon...

Messu

su 29.1. klo 10 Pyhän Ristin kirkossa, saarnaa Herättäjäyhdistyksestä Sauli Typpö, Manninen, Jaakkola, Raudaskoski.

Messun jälkeen pystykahvit kirkossa

Virret: 307:1-3, 288, 126, 310:1-3, 361, 465, 225, 310:8

Siionin virsi seurat

su 29.1. klo 12 Pyhän Ristin kirkossa, puhujina mm. Sauli Typpö Oulusta sekä Taina Manninen

Rauhanyhdistyksen seurat

su 29.1. klo 17 Pyhän Ristin kirkossa

Kirkon Ulkomaanavun keräys Ukrainan hyväksi
Sinun ja muiden lahjoittajien tuella kodeistaan paenneet perheet saavat hätäapuna vettä, ruokaa ja suojaa.
Sota Ukrainassa on ajanut kymmeniä tuhansia perheitä pakolaisiksi keskellä kylmää talvea ja koronaviruspandemiaa. Kodeistaan paenneet perheet tarvitsevat kiireesti ruoka-apua ja perustarvikkeita. Kirkon Ulkomaanapu toimittaa yhdessä ACT Alliance -kumppaneidensa kanssa hätäapua sodasta kärsiville ukrainalaisille.
Nordea: FI33 1572 3000 5005 04,  viitenumero: 2943

Etäkirkkokahveilla pysähdytään juttelemaan työntekijöiden kanssa hetkeksi heidän työstään ja toimenkuvastaan.

25.4. Pirkko Jaurakkajärvi kertoo lähetyssihteerin työstä. Pääset seuraamaan keskustelua täältä.

2.5. Heli Posio kertoo suntion työstä. Pääset seuraamaan keskustelua täältä.

13.5. Lea Sämpi kertoo diakoniatyöstä ja työharjoittelustaan Kuusamon seurakunnassa. Pääset seuraamaan keskustelua täältä.

23.5. Kaisa Määttä avaa seurakunnan viestinnän projektityöntekijän työnkuvaa. Pääset kuulemaan työtehtävästä lisää täältä.

30.5. Riitta Kuusela kertoo palkanlaskijan ja kirjanpitäjän työnkuvan muuttumisesta vuosikymmenten ajalta. Pääset seuraamaan kahveja täältä.