linkki lähetykseenPaina Play-nappia avataksesi nettiradion:

Avaa tietokoneesi soitinohjelmistoon...

Kesäillan musiikkia

pe 6.8. klo 19 Pyhän Ristin kirkossa, Hilma Kallunki piano ja Lauri-Kalle Kallunki viulu, laulu ja piano

Päivärippikoulun konfirmaatiomessu

su 8.8. klo 10 Pyhän Ristin kirkossa, Mauno Lehto, Jukka Jaakkola ja Penja Korkkonen

Esikouluun lähtevien siunaaminen

ti 10.8. klo 18 Pyhän Ristin kirkossa, Anni Rimpiläinen, Laura Tornberg, Vuokko Käsmä, Sari Palosaari

Etäkirkkokahveilla pysähdytään juttelemaan työntekijöiden kanssa hetkeksi heidän työstään ja toimenkuvastaan.

25.4. Pirkko Jaurakkajärvi kertoo lähetyssihteerin työstä. Pääset seuraamaan keskustelua täältä.

2.5. Heli Posio kertoo suntion työstä. Pääset seuraamaan keskustelua täältä.

13.5. Lea Sämpi kertoo diakoniatyöstä ja työharjoittelustaan Kuusamon seurakunnassa. Pääset seuraamaan keskustelua täältä.

23.5. Kaisa Määttä avaa seurakunnan viestinnän projektityöntekijän työnkuvaa. Pääset kuulemaan työtehtävästä lisää täältä.

30.5. Riitta Kuusela kertoo palkanlaskijan ja kirjanpitäjän työnkuvan muuttumisesta vuosikymmenten ajalta. Pääset seuraamaan kahveja täältä.

Kesäillan musiikkia Kuusamon Pyhän Ristin kirkossa perjantaina 6.8. klo 19.

Yhteislauluhetki tulossa elokuussa. Ruskakonserttisarja toteutuu syys-lokakuussa.

Tervetuloa!