Tervetuloa kesätöihin Kuusamon seurakuntaan

 

Kuusamon seurakunnalla on tarjolla kesätöitä kirkon esittelijöille, hautausmaa- ja puistotyöntekijöille, ja siivoustehtäviin.

Työnhaku alkaa tammikuussa. Olemme siirtyneet KirkkoHR-palvelun sähköiseen hakuun, alla linkit rekrytointiohjelmaan.

Hakemukset tulee palauttaa 15.3.2020 mennessä.


 

Kirkon esittelijä, Pyhän Ristin kirkko (4 hlö, 2vk työsuhde + 1  hlö, tes 3vk työsuhde)

Palkkaamme nuoria kirkon esittelytyöhön Pyhän Ristin kirkkoon. Arvostamme englannin kielen taitoa ja paikallistuntemusta. Työtehtävinä ovat kirkon esittely- ja siivoustyö. Kyettävä yksintyöskentelyyn. Työpaikat on tarkoitettu vuosina 2002-2005 syntyneille kuusamolaisille koululaisille ja opiskelijoille (myös peruskoulun ja lukion päättäville). Työaika on vähintään 30 h/vko, työn kesto on kaksi viikkoa. Palkkaus määräytyy Tutustu työelämään ja tienaa -mallin mukaisesti.

Hakeminen tapahtuu KirkkoHR-rekrytointiohjelman kautta sähköisesti osoitteessa:

Avautuu myöhemmin

 


Hautausmaan kesätyöntekijä (12 hlö, eripituisia yli kk työsuhteita)

Kuusamon seurakunnan hautausmailla työskentelee vuosittain noin 22  kesätyöntekijää. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat 2 vk - 4 kk välillä. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä toukokuun puolesta välistä elo-syyskuun loppuun. Työsuhde on määräaikainen. Viikkotyöaika on 38 h 45 min. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu mm. hoitohautojen hoitoa, nurmikon leikkausta, haravoimista ja muita viheralueiden kunnossapidon tehtäviä.

Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Eduksi katsotaan kiinnostus viheralalle ja työkokemus koneiden käytöstä ja huollosta, sekä ajokortti.

Hakeminen tapahtuu KirkkoHR-rekrytointiohjelman kautta sähköisesti osoitteessa:

https://rekry.evl.fi/mol/#/application/15099/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=xr70z9nguddr

 

Nuoret hautausmaan kesätyöntekijät (26 hlö, 2vk työsuhde + 4 hlö, tes 4vk työsuhde)

Tehtävinä on mm. haravointia, kukkapenkkien laittoa, nurmikon leikkausta. Kiinnostus puutarhatöihin katsotaan eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-heinäkuussa ja kestää 2-4 viikkoa. Työpaikat on tarkoitettu vuosina 2002-2005 syntyneille kuusamolaisille koululaisille ja opiskelijoille (myös v. 2020 ylioppilaat, vuonna -01 ja aikaisemmin synt. ). Työaika on vähintään 30 h/viikossa, kahden viikon jaksoissa. Palkkaus määräytyy Tutustu työelämään ja tienaa -mallin mukaisesti.

Hakeminen tapahtuu KirkkoHR-rekrytointiohjelman kautta sähköisesti osoitteessa:

https://rekry.evl.fi/mol/#/application/15101/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=xr70z9nguddr

 


Kesätyö/siivoustyöt (3 hlö, 2 vk työsuhde)

Palkkaamme nuoria siivoustyöhön (avustavat tehtävät). Työpisteet mm. seurakuntatalo ja kerhotilat. Työpaikat on tarkoitettu vuosina 2002-2005 syntyneille kuusamolaisille koululaisille ja opiskelijoille (myös peruskoulun ja lukion päättäville). Työaika on vähintään 30 h/viikossa, kahden viikon jaksoissa. Palkkaus määräytyy Tutustu työelämään ja tienaa -mallin mukaisesti.

Hakeminen tapahtuu KirkkoHR-rekrytointiohjelman kautta sähköisesti osoitteessa:

Avautuu myöhemmin


 


 

Seurakuntamestari
Kiinteistöpalvelut
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Pyhän Ristin kirkko

Hautausmaanhoitaja
Hautauspalvelut
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Hautojen hoito, hautapaikat, hautojen kaivuu

Siivooja
Kiinteistöpalvelut
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo