Päiväkerhot

Päiväkerhotyö on kirkon kasteopetukseen perustuvaa kristillistä kasvatusta. Päiväkerho haluaa tukea vanhempia kristillisen kasvatuksen antamisessa. Lisäksi se tukee monipuolisesti lapsen persoonallista kehitystä ja ohjaa lasta yhteistyöhön toisten ihmisten kanssa sekä ymmärtämään ihmisten erilaisuutta.

Mitä kerhossa tehdään?

Päiväkerhossa mm. keskustellaan, askarrellaan, liikutaan, leikitään, lauletaan ja opitaan ryhmätaitoja. Kerhossa hiljennytään lasten pyhäkouluhetkessä. Ohjelmissamme pyrimme erityisesti lapsen itsetunnon tukemiseen, luottamuksen ja elämänrohkeuden vahvistamiseen.

Mitä mukaan kerhoon?

• Tilava kerhoreppu
  • Pienet terveelliset eväät: leipää, mehu/vesi/juoma, hedelmän tai juureksen paloja jne.
  • Tavalliset arkivaatteet, että voi huoletta askarrella: maalata, leikata ja liimata
  • Sisätossut liukastumisen estämiseksi
  • Ulkovaatetus sään mukainen. Lasten vaatteiden, kenkien ym. nimikointi olisi toivottavaa!

Kokoontuminen

Lastenohjaajat Paula Haverinen ja Paula Pesonen pitävät kerhoja keskustan kerhopisteessa. Päiväkerhoon pääsevät vuoden loppuun mennessä kolme vuotta täyttävät lapset.

Kerhomaksu

Päiväkerhojen toimintavuosi jakaantuu syys- ja kevätkauteen.

Kausimaksut ovat toimintavuonna 2020-2021 seuraavat:

2h kerran viikossa 17 e / kausi, kirkkoon kuulumattomat 27 e / kausi

2h kaksi kertaa viikossa 27e / kausi, kirkkoon kuulumattomat 37 e /kausi

3h kaksi kertaa viikossa 30 e / kausi, kirkkoon kuulumattomat 40 e /kausi

Seurakunta hoitaa päiväkerhomaksujen laskutuksen loka- ja helmikuussa. Maksua ei palauteta, vaikka lapsi olisi poissa kerhosta tai lopettaisi kerhossa käynnin.

Ilmoittautuminen

Vapaita paikkoja voi kysyä päiväkerhon ohjaajilta Paula Pesoselta 050 3105881 ja Paula Haveriselta 040 6476766.

Maksuvapautushakemus