Taloustoimisto

Taloustoimisto huolehtii seurakunnan taloudesta, rahaliikenteestä, laskutuksesta, laskujen maksusta, kiinteistöhallinnosta, henkilöstöhallinnosta ja palkanmaksusta.

Taloustoimiston tehtävänä on myös valmistella seurakunnan talousarviot ja tilinpäätökset sekä muut talouteen, kiinteistöihin ja hautaustoimeen liittyvät virkamiesesitykset.

Taloustoimiston kautta tapahtuu myös seurakunnan kiinteistöjen avainten rekisteröinti, säilytys ja lainauspalvelut.

Laskutusosoite

Kuusamon seurakunnan laskutusosoite muuttuu. Uuden laskutusosoitteen löydätte alla olevasta taulukosta ja se on voimassa 1.1.2016 lähtien. Nykyiset laskutusosoitteet eivät ole sen jälkeen enää voimassa.

Maksuehtomme on 1.1.2016 alkaen 21 pv netto.

Uuteen laskutusosoitteeseen tulee lähettää vain laskuja ja laskujen liitteet. Laskutusosoitetta ei myöskään tule käyttää tavarantoimitukseen tai liikekirjeenvaihtoon eikä mainosten lähettämiseen tms.

Huomioikaa erityisesti, että kaikki laskutustunnuksessa olevat + merkit sisältyvät laskutusosoitteeseen.

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Yritys Laskutusosoite Verkkolaskuosoite Sähköpostiosoite laskuille

Kuusamon seurakunta