Taloustoimisto

Taloustoimisto huolehtii seurakunnan taloudesta, rahaliikenteestä, laskutuksesta, laskujen maksusta, kiinteistöhallinnosta, henkilöstöhallinnosta ja palkanmaksusta.

Taloustoimiston tehtävänä on myös valmistella seurakunnan talousarviot ja tilinpäätökset sekä muut talouteen, kiinteistöihin ja hautaustoimeen liittyvät virkamiesesitykset.

Taloustoimiston kautta tapahtuu myös seurakunnan kiinteistöjen avainten rekisteröinti, säilytys ja lainauspalvelut.

Laskutusosoite

Kuusamon seurakunnan (y-tunnus 0186424-9) laskutusosoitteet muuttuvat 11.10.2021 alkaen.

Kuusamon seurakunnan laskujen välittäjänä toimii jatkossa Telia Finland Oyj ja verkkolaskujen operaattorina CGI.

Operaattorin vaihtuessa laskutusosoitteet muuttuvat. Muutos koskee sekä verkko- että paperilaskuja. Verkkolaskuissa muuttuvat verkkolaskuoperaattori- ja välittäjätunnustiedot. Paperilaskuissa muuttuvat postilokero- ja postinumerotiedot.


Toimittajien tulee päivittää uudet laskutusosoitetiedot asiakasrekistereihinsä. Uudet laskutusosoitteet ovat voimassa 11.10.2021 alkaen.

Huomioittehan, että uuteen osoitteeseen saa lähettää vain laskuja, eikä sitä voi käyttää tavaran-toimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Seurakuntatalouden verkkolaskuosoite/osoitteet löytyvät alla olevasta listasta. Vanhoilla laskutusosoitteilla lähetetyt verkkolaskut eivät välity vastaanottajalle 15.11.2021 alkaen ja lähettäjä saa automaattisen virheilmoituksen.

Maksuehtomme on 21 pv netto.

 

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kkr.pl5018@xbs-salo.com

 

Yritys Y-tunnus  Verkkolasku-osoite Laskutusosoite Sähköpostiosoite laskuille

Kuusamon seurakunta

0186424-9

003701864249

Kirkon Palvelukeskus/
Kuusamon seurakunta
003701864249
PL 5018
02066 DOCUSCAN

kkr.pl5018@xbs-salo.com

 

Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä, ei välitetä eteenpäin. Virheellisin, vanhoin tai puutteellisin laskutusosoitetiedoin toimitettuja paperilaskuja ei huomioida 15.11.2021 jälkeen.

 

Laskutusohjeet 

Laskut tulee aina lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. 

Verkkolaskun laskutusformaatin tulee verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai TEAPPSXML3.0 formaatteja. Lisätietoja osoitteesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190241

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa. 

    
Toimittajaportaali

Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskus.

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan    toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeet.
 

Lisätiedot
    
Mikäli teillä on laskuihin liittyen kysyttävää, voitte olla yhteydessä sähköpostitse tuula.a.kinnunen@evl.fi tai puhelimitse 050-3105 816
 

 

 

 

Ota yhteyttä

Talousjohtaja
Hallinto- ja talouspalvelut Hautauspalvelut Henkilöstöpalvelut Kiinteistöpalvelut
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo
Palkanlaskija-kirjanpitäjä
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo