Ikäihmiset seurakunnassa

Eläkeikäiset ovat usein aktiivisia seurakuntalaisia. Jokaisessa seurakunnassa on omaa ohjelmaa ikäihmisille.

Kerhot ja retket kokoavat yhteen

Kuusamon seurakunta tarjoaa mielekästä toimintaa eläkeläisille. Retket antavat mahdollisuuden tavata toisia seniori-ikäisiä ja tuo vaihtelua arkeen. Ryhmät ja kerhot ovat kohtaamispaikkoja, jotka antavat mahdollisuuden keskustelulle ja yhteiselle hartaudelle.


Ikinuorten kerho (eläkeläiset)

Kokoonnumme joka toinen keskiviikko seurakuntatalon isossa salissa klo 12.00. Hartauden lisäksi ohjelmassa on mielen ja muistin virkistystä, pientä liikettä nivelille ja koko keholle, asiantuntijavierailuja, mukavaa yhdessäoloa ja tietenkin päiväkahvit. 

Kokoontumispäivät löytyvät tapahtumakalenterista etusivulta.

 

Torstaikerho

Pohjois-Kuusamon alueella asuville löytyy oma torstaikerho. Tähän kerhoon ovat tervetulleita kaiken ikäiset vauvasta vaariin. Kerho on kokoontunut perinteisesti joka toinen torstai kello 13.00 Käylän kirkon alasalissa.

 

 

Atimokerho

Vasaraperän Atimokerho kokoontuu torstaisin kerran kuussa Vasaraperän Rauhanyhdistyksen talossa. Kokoontumisen ajankohdat ilmoitetaan kirkollisissa. Kerhoon ovat tervetulleita kaiken ikäiset kyläläiset.

 

Kerholaiset ja ohjaajat toivottavat myös uudet jäsenet tervetulleiksi mukaan!

Syntymäpäiväjuhlat

Syntymäpäiväjuhlia järjestetään neljästi vuodessa. Juhliin kutsumme kaikkia 70-, 80- ja 90-vuotta täyttäviä seurakuntamme jäseniä.
Onnittelukortilla muistetaan 85- sekä yli 90-vuotiaita. Halutessasi voit kutsua seurakunnan työntekijän myös syntymäpäiväkäynnille kotiisi.