Ikäihmiset seurakunnassa

Eläkeikäiset ovat usein aktiivisia seurakuntalaisia. Jokaisessa seurakunnassa on omaa ohjelmaa ikäihmisille.

Kerhot, leirit ja retket kokoavat yhteen

Kuusamon seurakunta tarjoaa mielekästä toimintaa eläkeläisille. Leirit ja retket antavat mahdollisuuden tavata toisia seniori-ikäisiä ja vaihtelua arkeen. Piirit ja kerhot ovat kohtaamispaikkoja, jotka antavat mahdollisuuden keskustelulle ja yhteiselle hartaudelle.


Ikinuorten kerho (eläkeläiset)

Kokoonnumme joka toinen torstai seurakuntatalon isossa salissa klo 13.00. Hartauden lisäksi ohjelmassa on mielen ja muistin virkistystä, pientä liikettä nivelille ja koko keholle, asiantuntijavierailuja, mukavaa yhdessäoloa ja tietenkin päiväkahvit. 

Kokoontumispäivät löytyvät tapahtumakalenterista etusivulta.

 

Torstaikerhokerho

Pohjois-Kuusamon alueella asuville löytyy myös oma torstaikerho. Tähän kerhoon ovat tervetulleita kaiken ikäiset vauvasta vaariin. Kerho on kokoontunut perinteisesti joka toinen torstai kello 13 Käylän kirkon alasalissa.

 

 

Atimokerho

Vasaraperän Atimokerho kokoontuu torstaisin kerran kuussa Vasaraperän Rauhanyhdistyksen talossa. Kokoontumisen ajankohdat ilmoitetaan kirkollisissa. Kerhoon ovat tervetulleita kaiken ikäiset kyläläiset.

 

 

 

Kerholaiset ja ohjaajat toivottavat myös uudet jäsenet tervetulleiksi mukaan!

 

Syntymäpäiväjuhlat

Syntymäpäiväjuhlia järjestetään neljästi vuodessa. Juhliin kutsumme kaikkia 70-, 80-, 90- ja 100-vuotta täyttäviä seurakuntamme jäseniä.
Onnitteluadressein muistetaan 85- sekä yli 90-vuotiaita. Halutessasi voit kutsua seurakunnan työntekijän myös syntymäpäiväkäynnille kotiisi.

 

Musiikkipiiri

Musiikkipiiri kokoontuu seurakuntatalolla joka toinen torstai klo 13-14.30  

Tilaisuuteen voivat osallistua kaiken ikäiset seurakuntalaiset, ennen piiri toimi eläkeläisille mutta nyt laulamaan pääsevät kaiken ikäiset. 

 

Seuraa musiikkipiirin ja keskiviikkokerhon kokoontumisaikoja tapahtumakalenterista ja kirkollisista ilmoituksista.