Vapaaehtoistyö

Tule mukaan, sinua tarvitaan!

Haluatko elämääsi uutta tekemistä? Onko sinulla mahdollista  esim. 1-2 tunti kahdessa viikossa tai kuukaudessa vierailla yksinäisen vanhuksen luona, ulkoiluttaa tai käydä juttuseurana. Haluatko toimia kahvinkaatajana tai arvanmyyjänä tilaisuuksissa tai leipoa kanssamme myyjäisiin.     

 

VAPAAEHTOISTYÖTÄ TARJOLLA:

*  Ystävä, ulkoiluttaja vanhukselle

Soita tai laita viestiä: p. 050-591 3440 tai marjatta.karvola@evl.fi   

 

Diakonian vapaaehtoiset kokoontuvat kerran kuussa jakamaan kokemuksia ja virkistäytymään seurakuntatalolla pikkusalissa.         

Syksyn 2018 kokoontumiset: ti 18.9., ti 16.10. ja ti 13.11. Kokoontumisaika klo 18.00.

SINUA TARVITAAN, TERVETULOA MUKAAN!Vapaaehtoistyöntekijät toimivat esimerkiksi ystävinä, kuuntelijoina, kahvinkaatajina, leipureina, messupalvelijoina, rinnallakulkijoina vanhuksille, vammaisille, sairaille ja yksinäisille. He voivat tehdä myös vierailuja mm. vanhusten pienkoteihin ja toimia ulkoiluystävinä. 

Vai haluaisitko antaa panoksesi johonkin aivan muuhun? Tule ja kerro vapaasti ajatuksistasi ja ideoistasi. Myös vuosittainen Yhteisvastuukeräys tarjoaa monia mahdollisuuksia kantaa kortta kekoon niiden tueksi, jotka tarvitsevat apua eniten.

 

Sinulla on mahdollisuus toteuttaa IKÄIHMISTEN UNELMIA KUUSAMO 150-UNELMAA-projektin kautta. Googleta Kuusamo 150-unelmaa ja/tai tutustu facebookin Kuusamo 150-unelmaa sivuihin!

Lisätietoja vapaaehtoistyöstä saat Marjatta Karvolalta, puh. 050 591 3440

Vapaaehtoinen ojentaa apua
Diakoniatyöntekijä
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Lähimmäispalvelu, vanhustyö, kuulovammaiset ja asiakastyö kodeissa ja vastaanotolla

Diakoniatyöntekijä
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Virkavapaalla