Vapaaehtoistyö

Tule mukaan, sinua tarvitaan!

Haluatko elämääsi uutta tekemistä? Onko sinulla mahdollista  esim. 1-2 tunti kahdessa viikossa tai kuukaudessa vierailla yksinäisen vanhuksen luona, ulkoiluttaa tai käydä juttuseurana. Haluatko toimia kahvinkaatajana tai arvanmyyjänä tilaisuuksissa tai leipoa kanssamme myyjäisiin.     

 

VAPAAEHTOISTYÖTÄ TARJOLLA:

*  Ystävä, ulkoiluttaja vanhukselle

 

Soita tai laita viestiä: p. 040 617 6364 tai lea.sampi@evl.fi

 

Diakonian vapaaehtoiset kokoontuvat kerran kuussa jakamaan kokemuksia ja virkistäytymään seurakuntatalolla isossa salissa. Kevään kokoontumisista saat tietoa kirkollisista ilmoituksista sekä seurakunnan nettisivuilta. Kokoontumisaika klo 18.00.

SINUA TARVITAAN, TERVETULOA MUKAAN!Vapaaehtoistyöntekijät toimivat esimerkiksi ystävinä, kuuntelijoina, kahvinkaatajina, leipureina, messupalvelijoina, rinnallakulkijoina vanhuksille, vammaisille, sairaille ja yksinäisille. He voivat tehdä myös vierailuja mm. vanhusten pienkoteihin ja toimia ulkoiluystävinä. 

Vai haluaisitko antaa panoksesi johonkin aivan muuhun? Tule ja kerro vapaasti ajatuksistasi ja ideoistasi. Myös vuosittainen Yhteisvastuukeräys tarjoaa monia mahdollisuuksia kantaa kortta kekoon niiden tueksi, jotka tarvitsevat apua eniten.

 

Lisätietoja vapaaehtoistyöstä saat Lea Sämpiltä, puh. 040 617 6364.

Vapaaehtoinen ojentaa apua

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Perhetyö ja diakoninen vapaaehtoistyö sekä keskusteluapu, kotikäynnit ja taloudellinen avustaminen.