Vapaaehtoistyö

Tule mukaan, sinua tarvitaan!

Haluatko elämääsi uutta tekemistä? Onko sinulla mahdollista  esim. 1-2 tunti kahdessa viikossa tai kuukaudessa vierailla yksinäisen vanhuksen luona, ulkoiluttaa tai käydä juttuseurana. Haluatko toimia kahvinkaatajana tai arvanmyyjänä tilaisuuksissa tai leipoa kanssamme myyjäisiin.     

 

VAPAAEHTOISTYÖTÄ TARJOLLA:

*  Ystävä, ulkoiluttaja vanhukselle

 

Diakonian vapaaehtoiset kokoontuvat kerran kuussa jakamaan kokemuksia ja virkistäytymään seurakuntatalolla isossa salissa. Kevään kokoontumisista saat tietoa kirkollisista ilmoituksista sekä seurakunnan nettisivuilta. Kokoontumisaika klo 18.00.

SINUA TARVITAAN, TERVETULOA MUKAAN!Vapaaehtoistyöntekijät toimivat esimerkiksi ystävinä, kuuntelijoina, kahvinkaatajina, leipureina, messupalvelijoina, rinnallakulkijoina vanhuksille, vammaisille, sairaille ja yksinäisille. He voivat tehdä myös vierailuja mm. vanhusten pienkoteihin ja toimia ulkoiluystävinä. 

Vai haluaisitko antaa panoksesi johonkin aivan muuhun? Tule ja kerro vapaasti ajatuksistasi ja ideoistasi. Myös vuosittainen Yhteisvastuukeräys tarjoaa monia mahdollisuuksia kantaa kortta kekoon niiden tueksi, jotka tarvitsevat apua eniten.

Vapaaehtoinen ojentaa apua