Eräleiriläiset mato-ongella Kangasjärven rannalla aurinkoisena päivänä.
Kimbleä pelaamassa Tyttiksessä.

Varhaisnuoret mukana seurakunnan toiminnassa

Varhaisnuorisotyö kohdistuu 6-14 vuotiaisiin lapsiin ja nuoriin. Toiminta-ajatuksena on tukea varhaisnuoren kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä ja opettaa kristillisiä elämänarvoja. Viikolla tarjotaan avointa toimintaa. Viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina mahdollisuuksien mukaan retkiä ja leirejä. Tule mukaan, kun sinulle sopii.

Koululaisten olohuone

Tule leikkimään, pelailemaan, tekemään läksyjä, askartelemaan ja vaikka vain oleilemaan olohuoneeseen. Tarjolla välipala. Alakouluikäisille suunnattu olohuone on avoinna Nilon kerhopisteessä, osoitteessa Katekeetantie 1 C 14 , maanantaisin ja torstaisin klo 12-16.30. Keskiviikkoisin koululaisten olkkari kokoontuu klo 13-16 seurakuntatalon nuorisotilassa, osoitteessa Kirkkotie 1 B.

Tyttis

Tyttikseen ovat tervetulleita kaikki alakouluikäiset tytöt. Ilta aloitetaan yhteisellä hartaudella ja illan aikana on mahdollisuus askarteluun, pelaamiseen, leikkeihin, piirtämiseen ja yhdessä olemiseen. Tarjolla on myös iltapalaa. Tyttis kokoontuu keskiviikkoisin nuorisotilassa klo 17.30-19.00.

Leirit, retket ja tapahtumat

Seurakunta järjestää säännöllisesti retkiä, jotka ovat suunnattuja lapsille ja nuorille. Leirejä järjestetään 0-3 lk ja 4-7lk  3 kertaa vuodessa.

Lisäksi varhaisnuorisotyöhön kuuluu vuosittainen kymppien oma juhla tai leiri, jonne kutsutaan kaikki kyseisenä vuonna kymmenen vuotta täyttäneet juhlimaan yhdessä jonkin tietyn teeman mukaan. Monena vuonna olemme viettäneet kymppien kirkkoyötä.

Koulutyö

Kouluilla tehtävään työhön kuuluvat muun muassa päivänavaukset ja kouluvierailut. Nuorisotyönohjaaja Tarja käy Nilon alakoululla torstaisin ja nuorisotyönohjaaja Satu Torangin koululla sovitusti. Satun koulutyöhön kuuluu myös Käylän,  Nissinvaaran ja Noukavaaran koulut.Kouluryhmät voivat halutessaan tulla tutustumaan seurakunnan tiloihin. Vierailuja voidaan järjestää myös Kotikirkko tutuksi -teemalla. Koulujen kanssa voidaan järjestää yhteistyössä retkipäiviä, jos retkelle tarvitaan aikuisia mukaan. Tarvittaessa ota yhteys työntekijään.

Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo