Eräleiriläiset mato-ongella Kangasjärven rannalla aurinkoisena päivänä.
Eräleiriläiset mato-ongella Kangasjärven rannalla aurinkoisena päivänä.
Kimbleä pelaamassa Tyttiksessä.
Kimbleä pelaamassa Tyttiksessä.

 

Varhaisnuoret mukana seurakunnan toiminnassa

Varhaisnuorisotyö kohdistuu 6-14 vuotiaisiin lapsiin ja nuoriin. Toiminta-ajatuksena on tukea varhaisnuoren kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä ja opettaa kristillisiä elämänarvoja. Viikolla tarjotaan avointa toimintaa. Viikonloppuisin järjestetään mahdollisuuksien mukaan retkiä ja leirejä. Tule mukaan, kun sinulle sopii.


Koululaisten olohuone

Tule leikkimään, pelailemaan, tekemään läksyjä, askartelemaan ja vaikka vain oleilemaan olohuoneeseen. Tarjolla välipala. Alakouluikäisille suunnattu olohuone on avoinna Nilon kerhopisteessä, osoitteessa Katekeetantie 1 C 14 , maanantaisin ja torstaisin klo 12-16.30. Keskiviikkoisin ja perjantaisin koululaisten olkkari kokoontuu klo 13-16 seurakuntatalon nuorisotilassa, osoitteessa Kirkkotie 1 B. 

Tyttis

Tyttikseen ovat tervetulleita kaikki alakouluikäiset tytöt. Ilta aloitetaan yhteisellä hartaudella ja illan aikana on mahdollisuus askarteluun, pelaamiseen, leikkeihin, piirtämiseen ja yhdessä olemiseen. Tarjolla on myös iltapalaa. Tyttis kokoontuu torstaisin klo 17-18.30 nuorisotilassa. 

Leirit, retket ja tapahtumat

Seurakunta järjestää säännöllisesti leirejä 0-3 luokkalaisille ja 4-7 luokkalaisille. Leirejä pidetään ympäri vuoden. Seuraa ilmoittelua tapahtumista, josta löytyvät ilmoittautumisajat leireille.

Lisäksi varhaisnuorisotyöhön kuuluu vuosittainen kymppien oma juhla, jonne kutsutaan kaikki kyseisenä vuonna kymmenen vuotta täyttäneet juhlimaan yhdessä. Monena vuonna olemme viettäneet kymppien kirkkoyötä.

Koulutyö

Kouluilla tehtävään työhön kuuluvat muun muassa päivänavaukset ja kouluvierailut. Nuorisotyönohjaaja Leila käy Nilon alakoululla sekä Mäkelän koululla torstaisin vuoroviikoin ja nuorisotyönohjaaja Satu Torangin koululla sovitusti. Satun koulutyöhön kuuluu myös Käylän ja Nissinvaaran koulut. Kouluryhmät voivat halutessaan tulla tutustumaan seurakunnan tiloihin. Vierailuja voidaan järjestää myös Kotikirkko tutuksi -teemalla. Koulujen kanssa voidaan järjestää yhteistyössä retkipäiviä, jos retkelle tarvitaan aikuisia mukaan. Tarvittaessa ota yhteys työntekijään.

Lapsi- ja nuorisokuoro

Tule jakamaan laulamisen ilo yhdessä toisten kanssa. Seurakunnan lapsi- ja nuorisokuorot kokoontuvat keskiviikkoisin seurakuntatalon isossa salissa. Lisätietoja kuoroista Laura kanttorilta p. 050 377 1983.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Varhaisnuorisotyö ja koulu- ja oppilaitostyö

Nuorisotyönohjaaja
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Varhaisnuorisotyö ja partio