Lapset seurakunnassamme

"Minä olen ihme ja niin olet sinäkin! Anna minulle ilo olla lapsi. Kunnioita minua itsenäni. Pysähdy pyhään. Uskalla tehdä valintoja. Anna minun olla rohkea. Ole läsnä minulle. Tule mukaan verkkoon. Katso silmiin ja rakasta. Rakasta minulle rakkaita ihmisiä."

Perheet lapsineen ovat tervetulleita seurakunnan toimintaan, Tulkaa mukaan!

Lapsi rakentaa dublo-legoilla tornia.             Viisi neulottua nukkea istuvat rivissä.             Lapsi katselee puupalikoista rakentamaansa tornia.             Lapsia leikkimässä ja kuvassa myös kaksi aikuista.

PERHEIDEN OLKKARI        PÄIVÄKERHO             PARKKIKERHO                            PYHÄKOULU

Kuusamon seurakunta tarjoaa lapsiperheille monenlaista toimintaa. Päiväkerhot ovat 3-5 vuotiaille lapsille, kerhoissa lapset saavat ikätovereidensa kanssa totutella ryhmätoimintaan turvallisessa seurassa. Perheiden Olkkari on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka, jossa vanhemmat tapaavat toisiaan ja parkkikerho on ns. lapsen parintunnin hoitopaikka, jossa lapsi saa leikkiä ja touhuta toisten lasten kun vanhempi toimittaa asioitaan tai hengähtää hetkisen. Järjestämme lapsille ja nuorille myös kuorotoimintaa. Yhteistyötä tehdään myös perhepäivähoidon kanssa. Pyhäkoulut, pikkukirkkohetket ja perhemessut ovat myös säännöllistä toimintaamme.

Seurakunnan lapsityö tukee vanhempien ja kummien antamaa kristillistä kotikasvatusta. Tavoitteena on myös tukea lasten sitoutumista omaa seurakuntaansa ja koko kirkkoon. Työn pohjana on kunnioittava suhde lapsen persoonalliseen kasvuun ja henkilökohtaiseen Jumala-suhteeseen.

Puuvärikyniä keltaisessa peltipurkissa pöydällä.Purkin vieressä lasten puuhavihkonen ja helminauha.

Kappalainen, kasvatusjohtaja
Kirkkotie 1 B
Nilon olkkari , Katekeetantie 1 C 14
93600 Kuusamo