Lapset seurakunnassamme

 

"Minä olen ihme ja niin olet sinäkin! Anna minulle ilo olla lapsi. Kunnioita minua itsenäni. Pysähdy pyhään. Uskalla tehdä valintoja. Anna minun olla rohkea. Ole läsnä minulle. Tule mukaan verkkoon. Katso silmiin ja rakasta. Rakasta minulle rakkaita ihmisiä."

     Perheet lapsineen ovat tervetulleita seurakunnan toimintaan, Tulkaa mukaan!

                                               

     PERHEIDEN OLKKARI        PÄIVÄKERHO        PARKKIKERHO         PYHÄKOULU


Kuusamon seurakunta tarjoaa lapsiperheille monenlaista toimintaa. Päiväkerhot ovat 3-5 vuotiaille lapsille, kerhoissa lapset saavat ikätovereidensa kanssa totutella ryhmätoimintaan turvallisessa seurassa. Perheiden Olkkari on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka, jossa vanhemmat tapaavat toisiaan ja parkkikerho on ns. lapsen parintunnin hoitopaikka, jossa lapsi saa leikkiä ja touhuta toisten lasten kun vanhempi toimittaa asioitaan tai hengähtää hetkisen. Yhteistyötä tehdään myös perhepäivähoidon kanssa. Pyhäkoulut, pikkukirkkohetket ja perhemessut ovat myös säännöllistä toimintaamme.

Seurakunnan lapsityö tukee vanhempien ja kummien antamaa kristillistä kotikasvatusta. Tavoitteena on myös tukea lasten sitoutumista omaa seurakuntaansa ja koko kirkkoon. Työn pohjana on kunnioittava suhde lapsen persoonalliseen kasvuun ja henkilökohtaiseen Jumala-suhteeseen.

kynät

Ota yhteyttä

Kappalainen, kasvatusjohtaja
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo
Lastenohjaaja
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Pyhäkoulut, koululaisten olkkari

Lastenohjaaja
Keskustan kerhopiste, Kirkkotie 1 C 4
93600 Kuusamo

Päiväkerhot ja parkit.

Lastenohjaaja
Keskustan kerhopiste, Kirkkotie 1 C 4
93600 Kuusamo

Päiväkerhot ja parkit.

Lastenohjaaja
Nilon Olkkari, Katekeetantie 1 C 14
93600 Kuusamo

Pyhäkoulu, avoin kerho, koululaisten olohuone