Mielenterveystyö

 

Oman jaksamisen ja mielenterveyden kysymyksissä voit luottamuksellisesti kääntyä diakoniatyöntekijöiden tai teologien puoleen. Yksin ei tarvitse jäädä huolien tai ahdistusten keskelle. Monesti jo huolista ääneen puhuminen auttaa ja tarvittaessa kerromme myös muusta saatavilla olevasta tuesta.

Kun sinulla tai läheiselläsi on psyykkistä sairautta, olet silloinkin tervetullut mukaan seurakunnan toimintaan.  Halutessasi voit varata myös vastaanotto- tai kotikäyntiaikoja keskustelua varten.


Lisätietoja mielenterveystyöstä saat Anne Vanttaja,lta, p. 050-591 3441

Vertaistukea mielenterveyskuntoutujien läheisille myös netissä

Onko läheisesi sairastunut psyykkisesti hiljattain tai jo pidemmän aikaa sitten? Tule mukaan jakamaan tuntoja, ajatuksia, arjen kokemuksia sekä tietoa ajankohtaisista, ehkä sinunkin elämääsi koskettavista asioista.

Vertaisryhmä mielenterveyskuntoutujien läheisille toimii Facebook-ryhmänä, joka on suljettu ja salainen. Uudet jäsenet liittyvät ryhmään ylläpitäjän kautta. Kun sinulla on henkilökohtainen sähköpostiosoite ja Facebook-tunnukset, voit liittyä ryhmään. Ota ensin yhteyttä diakoniatyöntekijä Maria Törmäseen p. 050 5913 438 tai maria.tormanen@evl.fi

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Kirkkotie 1 B
93600 Kuusamo

Virkavapaalla Perheet, mielenterveyskuntoutujat, asiakastapaamiset vastaanotolla ja kodeissa, Käylän Torstai-kerho (ikä-ihmisten kerho)