Ikäihmiset seurakunnassa

Eläkeikäiset ovat usein aktiivisia seurakuntalaisia. Jokaisessa seurakunnassa on omaa ohjelmaa ikäihmisille.

Kerhot, leirit ja retket kokoavat yhteen

Kuusamon seurakunta tarjoaa mielekästä toimintaa eläkeläisille. Leirit ja retket antavat mahdollisuuden tavata toisia seniori-ikäisiä ja vaihtelua arkeen. Piirit ja kerhot ovat kohtaamispaikkoja, jotka antavat mahdollisuuden keskustelulle ja yhteiselle hartaudelle.

Ikinuorten kerho (eläkeläiset)

Kokoonnumme joka toinen viikko seurakuntatalon pienessä salissa klo 13.00. Hartauden lisäksi ohjelmassa on mielen ja muistin virkistystä, pientä liikettä nivelille ja koko keholle, asiantuntijavierailuja, mukavaa yhdessäoloa ja tietenkin päiväkahvit.

Kokoontumispäivät löytyvät tapahtumakalenterista etusivulta.

Keskiviikkokerho

Pohjois-Kuusamon alueella asuville löytyy myös oma keskiviikkokerho. Tähän kerhoon ovat tervetulleita kaiken ikäiset vauvasta vaariin. Kerho on kokoontunut perinteisesti joka toinen keskiviikko kello 13 Käylän kirkon alasalissa niin, että joka toinen kerta kerhossa on mukana kanttori, ja joka toinen kerta diakoniatyöntekijä. Vajaan työntekijätilanteen vuoksi keväällä 2017 keskiviikkokerho kokoontuu ainakin 22.2., 15.3., jolloin kerho vierailee korttelikerhossa Korpihovilla, 22.3. ja 19.4.

Kerholaiset ja ohjaajat toivottavat myös uudet jäsenet tervetulleiksi mukaan!

Syntymäpäiväjuhlat

Syntymäpäiväjuhlia järjestetään kolmesti vuodessa. Juhliin kutsumme kaikkia 70-, 80-, 90- ja 100-vuotta täyttäviä seurakuntamme jäseniä.
Onnitteluadressein muistetaan 85- sekä yli 90-vuotiaita. Halutessasi voit kutsua seurakunnan työntekijän myös syntymäpäiväkäynnille kotiisi.

Musiikkipiirit

Musiikkipiiri

Musiikkipiiri kokoontuu seurakuntatalolla torstaisin klo 12.30-14.

Tilaisuuteen voivat osallistua kaiken ikäiset seurakuntalaiset, ennen piiri toimi eläkeläisille mutta nyt laulamaan pääsevät kaiken ikäiset.

Musiikkitoimintaa järjestetään myös Käylän keskiviikkokerho vauvasta vaariin yhteydessä joka toisella kokoontumiskerralla. Kerho kokoontuu joka toinen keskiviikko.

Seuraa musiikkipiirin ja keskiviikkokerhon kokoontumisaikoja tapahtumakalenterista ja kirkollisista ilmoituksista.