Seurakunnan tilojen vuokraus

Kuusamon seurakunta vuokraa seurakuntakeskuksen saleja, keittiöitä ja muita tiloja; mm. muistotilaisuuksien, kaste-, rippi- ja hääjuhlien sekä ja muiden juhlatilaisuuksien pitoa varten.

Ilman keittiö tilaa €/h Keittiö tilan kanssa €/h
Iso sali 9,95 12,95
Pieni sali 8,10 9,95
Kokoushuone 8,10 9,95
Käylän kirkon alakerta    8,10 9,95
Kokoushuone(takkahuone) 8,10
Kokoushuone 8,10

Videoprojektorin vuokra (iso sali)

Seurakuntatalon isosali

Hinnoittelu koskee hää-, hautajais-, kaste- ja syntymäpäivätilaisuuksia sekä muita perhejuhlia. Muista ulkopuolisten järjestämistä tilaisuuksista käyttökorvaus peritään kaksinkertaisena.

• Yleisten tilojen käyttökorvaukseen sisältyy sähkö, lämpö, kalusteet ja siivous.
  • Keittiötilojen osalta käyttökorvaukseen sisältyy sähkö, lämpö, keittiökojeiden ja astioiden käyttöoikeus. Käyttäjä siivoaa keittiötilan ja pesee käytetyt astiat.

Pöytäliinojen käytöstä peritään korvausta 3,40 euroa/kpl ja ruokaliinojen käytöstä 0,70 euroa/kpl.

Kuusamolaiset sotainvalidi-, ja veteraanijärjestöt saavat tilat käyttöönsä ilman korvausta. Hyväntekeväisyysjärjestöiltä ja niihin läheisesti rinnastettavilta järjestöiltä peritään käyttökorvausta hinnaston mukaisesti. Näillä järjestöillä on kuitenkin mahdollisuus anoa vapautusta käyttökorvauksesta talousjohtajalta.

Säännöllisen toiminnan käyttöön tilat anotaan talousjohtajalta.

Emännän käytöstä seurakunnan toimipisteiden keittiötiloissa työnjohtotehtäviin ja opastukseen keittiöllä veloitetaan 21,80 euroa / alkava tunti (sis. Alv. 24%). Asiakas huolehtii itse tarjoilu- ja keittiöhenkilökunnan hankinnasta. Summa peritään silloin, kun käytetään ulkopuolista työvoimaa eikä pitopalvelu ole vastaamassa keittiön käytöstä ja tarjoiluhenkilökunnasta.

Pyhän Ristin kirkossa ja Käylän rajaseutukirkossa voidaan järjestää kirkkoherran luvalla tilaisuuksia, jossa seurakunta ei ole järjestelyissä mukana. Tällaisia tilaisuuksia ovat esim. ulkopuolisten järjestämät kirkkokonsertit. Seurakunta perii ulkopuolisten tahojen järjestämistä tilaisuuksista korvausta

• Pyhän Ristin kirkon osalta 600,00 euroa/6 h, ylimeneviltä tunneilta 100 euroa/h
  • Käylän rajaseutukirkon osalta 250,00 euroa/4 h
  • Sunnuntaina molempien kirkkojen vuokraan lisätään +20 %