Tervetuloa kesätöihin Kuusamon seurakuntaan

Kuusamon seurakunnalla on tarjolla kesätöitä kirkon esittelijöille, hautausmaa- ja puistotyöntekijöille, keittiölle ja siivoustehtäviin.

Työnhaku alkaa tammikuussa. Hakulomakkeita saa taloustoimistosta tai voit tulostaa lomakkeen alla olevien avoimien kesätyöpaikkojen kuvauksien alta. Hakemukset tulee palauttaa/postittaa 31.3.2018 mennessä Kuusamon seurakunnan taloustoimistoon, Kirkkotie 1 B, 93600 Kuusamo. Toimiston ollessa suljettu voit jättää hakemuksen ulko-oven vieressä olevaan postilaatikkoon.

Kirkon esittelijä, Pyhän Ristin kirkko (4 hlö, 2vk työsuhde + 1  hlö, tes 3vk työsuhde)

Palkkaamme nuoria kirkon esittelytyöhön Pyhän Ristin kirkkoon. Arvostamme englannin kielen taitoa ja paikallistuntemusta. Työtehtävinä ovat kirkon esittely- ja siivoustyö. Kyettävä yksintyöskentelyyn. Työpaikat on tarkoitettu vuosina 2000-2003 syntyneille kuusamolaisille koululaisille ja opiskelijoille (myös peruskoulun ja lukion päättäville). Työaika on vähintään 30 h/vko, työn kesto on kaksi viikkoa. Palkkaus määräytyy Tutustu työelämään ja tienaa -mallin mukaisesti.

Voit tulostaa Kirkon esittelijä -hakulomakkeen tästä.

Hautausmaan kesätyöntekijä (12 hlö, eripituisia yli kk työsuhteita)

Kuusamon seurakunnan hautausmailla työskentelee vuosittain noin 22  kesätyöntekijää. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat 2 vk - 4 kk välillä. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä toukokuun puolesta välistä elo-syyskuun loppuun. Työsuhde on määräaikainen. Viikkotyöaika on 38 h 45 min. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu mm. hoitohautojen hoitoa, nurmikon leikkausta, haravoimista ja muita viheralueiden kunnossapidon tehtäviä.

Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Eduksi katsotaan kiinnostus viheralalle ja työkokemus koneiden käytöstä ja huollosta, sekä ajokortti.

Voit tulostaa Hautausmaiden kesätyö -hakulomakkeen tästä.

Nuoret hautausmaan kesätyöntekijät (12 hlö, 2vk työsuhde + 2 hlö, tes 4vk työsuhde)

Tehtävinä on mm. haravointia, kukkapenkkien laittoa, nurmikon leikkausta. Kiinnostus puutarhatöihin katsotaan eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-heinäkuussa ja kestää 2-4 viikkoa. Työpaikat on tarkoitettu vuosina 2000-2003 syntyneille kuusamolaisille koululaisille ja opiskelijoille (myös v. 2018 ylioppilaat, vuonna -99 ja aikaisemmin synt. ). Työaika on vähintään 30 h/viikossa, kahden viikon jaksoissa. Palkkaus määräytyy Tutustu työelämään ja tienaa -mallin mukaisesti.

Voit tulostaa Hautausmaiden kesätyö -hakulomakkeen tästä.

Keittiöapulainen/Siivooja (Käylän rajaseutukeskus) (3 hlö, 2vk työsuhde)

Kuusamon seurakunta hakee kesätyöntekijöitä avustaviin keittiötöihin Käylän rajaseutukeskukseen. Tehtävinä on mm. ruoan valmistusta, kattamista, siistimistyötä, tiskausta. Työpaikat on tarkoitettu vuosina 2000-2003 syntyneille kuusamolaisille koululaisille ja opiskelijoille (myös peruskoulun ja lukion päättäville). Palkkaus määräytyy Tutustu työelämään ja tienaa -mallin mukaisesti. Työaika on vähintään 30 h/viikossa, kahden viikon jaksoissa.

Voit tulostaa Keittiöapulainen/Siivooja (Käylän rajaseutukeskus) -hakulomakkeen tästä.

Kesätyö/siivoustyöt (3 hlö, 2 vk työsuhde)

Palkkaamme nuoria siivoustyöhön (avustavat tehtävät). Työpisteet mm. seurakuntatalo ja kerhotilat. Työpaikat on tarkoitettu vuosina 2000-2003 syntyneille kuusamolaisille koululaisille ja opiskelijoille (myös peruskoulun ja lukion päättäville). Työaika on vähintään 30 h/viikossa, kahden viikon jaksoissa. Palkkaus määräytyy Tutustu työelämään ja tienaa -mallin mukaisesti.

Voit tulostaa Kesätyö/siivoustyöt -hakulomakkeen tästä.

Marja-Liisa Heikkilä
Hautausmaanhoitaja