Hautausmaat

Kuusamon seurakunnalla on viisi hautausmaata, joista kolme sijaitsee Kuusamon keskustan läheisyydessä.

Vanha hautausmaa ja sankarihautausmaa, sijoittuu Kuusamon taajamaan, Pyhän Ristin kirkon viereen.

Nilon hautausmaa, sijaitsee Kitkantien varressa n. 2 km päässä Pyhän Ristin kirkosta.

Ristikankaan hautausmaa, sijoittuu Vuotungintien varteen, n. 5 km etäisyydelle Kuusamon keskustasta.

Lisäksi Käylässä, noin 42 km Kuusamosta pohjoiseen, sijaitsee kaksi hautausmaata:

Käylän vanha hautausmaa, sijaitsee Käylässä, rajaseutukirkon takana.

Saukkoniemen hautausmaa, sijaitsee Kitkajoentien varrella, n. 1,1 km päässä Käylän keskustasta.

Kuusamolaisia haudataan myös Vasaraperään Sänkisaaren hautausmaahan, joka on paikallisen jakokunnan ylläpitämä. Saareen haudataan myös posiolaisia.
Saareen mennään kesällä veneellä, joka sijaitsee Peltoniementien varrella, jolta opastuskyltti "Seurakunnan vene".

• Hautojen hoito

• Hautainhoitohinnasto

• Hautaustoimen maksut

Kesätyöpaikat  (haku päättyy 31.3.2018).

Lisätietoja hautausmaanhoitajalta

Marja-Liisa Heikkilä, puh. 050 3105 821

Hänen toimistonsa sijaitsee kirkkoherranviraston yhteydessä.

Haudankaivaja Pasi Tyni, puh. 050 596 5342

Kuusamon seurakunta, Hautausmaanhoitaja, Kirkkotie 1 B, 93600 Kuusamo.